Spørsmålsrunde?!

Er det noen som har noe de lurer på? Om meg, behandling, selvskading, spiseforstyrrelsen, dissosiasjon eller bare helt random ting? Eller om hobby og håndarbeid? Fortid, nåtid, framtida?

  
Fyr løs, så skal jeg svare så godt jeg kan… 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 6. august 2015, in Spørsmål. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. Hei!
  Jeg bare lurer på hvorfor du så ofte er på St. Olavs? Er det at du har skadet deg eller er det på grunn av tidligere skading osv?

 2. Hei. Jeg lurer på hvorfor du ikke tror at du kan komme deg ut av rullestolen? Må du bruke den heletiden nå? Altså, hva er galt.. ? Veldig trist om det skal være slik da :(

 3. hei, interessant blogg du har! 😊 Jeg har noen spm til deg:

  – Jeg vet mye om dissosiative lidelser da jeg jobber med brukere som har denne lidelsen i ulik grad. Kjernen i denne form for forsvar er nettopp at det er et forsvarsystem for å overleve. Derfor lurer jeg på hvorfor behandlerne dine mener du dissosierer når du skader deg? Det er stikk motsatt av det som dissosieringens natur, da hjernen aldri går til angrep på seg selv men i forsvar når man dissosierer. Sikker på at det ikke er personlighetsforstyrrelsen din som er årsak til skadingen?
  – Jeg lurer på hvorfor du legger ut bilder med bandasjer osv. Er det viktig for deg at du får frem at du er på sykehus eller hva motiverer deg til slik eksponering av det folk flest vil skjule for omgivelsene?
  – Hvis du blir frisk, hva vil du aller helst jobbe med da?
  -Hvis du fikk velge behandling, hvilken ville du valgt og hvorfor?
  – har du vurdert å skifte by for å starte på nytt?
  – Hvem er dine nærmeste personer?

  lykke til videre tine!!

  hilsen Ane

 4. Du sier du har anoreksi med ut i fra bilder på bloggen vet jeg ikke helt hva jeg skal tenke(nei jeg tenker ikke på kroppen din). Du gi null inntrykk av at mat er et problem for degJeg vet selvsagt anoreksi kommer i ulike grader,men uansett. Og det at du poster bilder med ernæringsdrikk for så i neste øyeblikk har null problemer med å innta browine og pizza med rømmedressing er ganske forvirrende. Kan du skrive et innlegg om DIN spiseforstyrrelse som kanskje er litt oppklarende.

  • Ehhhh jeg legger ikke ut bilder av at jeg spyr opp pizzaen og brownien 5 minutter senere
   Det er noe som heter anoreksi med overspising og renselse. Tror du bør sette deg litt mer inn i akkurat det.
   Og det var ikke null problemer for meg å innta hverken brownie eller pizza, det var mye overtalelse fra personalets side.

 5. Hva er ditt neste store strikkeprosjekt? Er det noen spesielle farger du liker bedre enn andre å strikke med?

 6. Hva vil du bli når du blir stor/frisk? :)

  Hvilke bøker leser du helst?

  Har du noen gang vært i et seriøst forhold?

  Har du vært i behandling utenfor Trøndelag, feks Modum Bad eller lignende?

  Hvordan er det å bo i bolig med base?

 7. – Er du ikke bekymret/redd for at barna på SFOen du arbeider på kan finne på å google deg, og således ende opp med å lese bloggen din? Jeg mener det er ganske alvorlige ting du skriver om.. :(

  – Hvis du skulle dra til en øde øy og kun fikk ha med deg 3 ting, hva ville det vært og hvorfor?

  – Hvilken er din favoritt årstid?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: