Regler for langtids syke, med sykdommer som ikke synes på utsiden.

  
Og da var det en klok sjel på Facebook som foreslo å svare med samme mynt: 

Gi dem tilbake med egen mynt, ja la de føle litt på det du føler på :)… Vå må jo tåle så mye vi som er syke, så da må de «friske» tåle å høre litt fordommer de også ;)

Nummer 1,… Ja, og jeg lever av dine skattepenger, ja dine skattepenger!!!!…. og jeg er stolt av å snyte av dine skattepenger, skal snart ned til Thailand å pule horer og du er med å betale for det, enten du liker del eller ikke… Muhahahaha ;-)
Nummer 2,… Ja, jeg gjør det, men det å leve av dine skattepenger er mye lettere enn å leve etter din løsning, nei, jobb er for tapere det, vi som er smarte skummer fløten i samfunnet vårt, og jeg vil bare ha av det beste, derfor er jeg på festen sammen med dag ;)
Nummer 3,… Ta godt tak i skjorta og hamrer albuen inn i tinningen, jeg er jo strafferettslig utilregnelig med ett bredt smil :D
Nummer 4,… Åhh… Har du løsningen på alle mine problemer, fortell :)
Nummer 5,… Jeg orker det meste jeg, jeg bare nyter livet av å leve av dine, ja DINE SKATTEPENGER, for jeg gidder ikke å jobbe!!! Jobb er for tapere :D
Nummer6,… Gi han en god omgang julig, så slipper du maset hans neste gang :)
Nummer 7,… Jeg har det helt forferdelig,… Ja, egentlig har jeg lyst til å ta livet mitt,… «Nei, ikke gå, jeg trenger noen å prate med!!!»… Mhuahahahah 3:)
Nummer 8,… Gi f**n din intolerante narsissistiske idot, slutt å hersk med folk, eller er du en forbannet psykopat?
Nummer 9,… Vet du hva ett av de vanligste symptomene på narsissisme er??? Du har løsningen på alle andre problemer, det er ikke jeg som er syk, det er du også, du er bare for «frisk» i ditt eget hode til å skjønne dette!!! :@

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. august 2015, in Gjesteblogg, Meninger, Morsomt. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: