Dag 14 – Ditt tidligste minne

Jeg vet egentlig ikke helt hva som er ting jeg husker og hva jeg har sett på bilder.

Men jeg husker vinterferien i Eldvika når det var snø der og is på bergene. Da tror jeg ikke jeg hadde begynt på skolen ennå i allefall, og jeg husker små episoder fra barnehagen. Domkirkens barnehage såklart. Og sommerferiene i Eldvika og turer til Høybakken. Mormor lagde alltid frokost på senga, 2 skiver rista hjemmebakt brød med bremykt og nøkkelost, og sjokomelk.
Farmor lagde stekte brødterninger godt stekt i smør og rødgrøt. Og verdens beste blåbærsuppe. Er det noen som lager rødgrøt fortsatt?

image

På Høybakken plukka vi blåbær og farfar forsikret om at det ikke var Hoggorm, den hadde han skutt for flere år siden. Kantareller ble plukket og stekt og spist på nybakt loff. Og farmor lærte meg navnet på alle markblomstene og soppene.

image

Jeg husker mammas lakserosa kjole som var det fineste jeg kunne tenke meg og gleda meg så utrolig til jeg kunne arve den fantastisk vakre kjolen.

image

Og jeg husker mange fine ferier med mamma, pappa og mormor i campingbilen i Europa. Nye plasser hver dag, eller kanskje noen dager om det var en fin plass. Det var fantastiske ferier. Mens vi kjørte leste mormor frøken detektiv for meg. Og om kvelden til jeg sovnet. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. august 2015, in Bloggutfordringer, Familie, Foto/bilder, Reiser. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: