Dag 13 – Et sted du vil flytte til eller besøke

Et sted bare? Såfall blir det vanskelig. Sånn akkurat nå så kunne jeg tenkt meg å bo alle andre steder enn i sør-Trøndelag for å slippe å forholde meg til Østmarka. Joda, psykiatrien er skakk kjørt over hele landet, men der blir jeg ikke forhåndsdømt ut i fra hvordan jeg var for 5, 10 eller 15 år siden. 

Skulle jeg flytta utenlands ville jeg bodd i London. Jeg elsker den byen! Jeg vil forsåvidt dra dit på ferie også. 

  

Skulle jeg flytta i Norge, så hadde det vel mest sansynligvis blitt Oslo. Ikke fordi jeg syns Oslo er en så fantastisk fin by, men jeg har venner og familie i området. Eller om jeg skulle bodd på bygda ville jeg bodd i Rørvik eller på Moi. 

  
  
Av plasser jeg har lyst til å besøke er lista lang. Det er jo derfor jeg driver med denne «morsom sparing» kontoen min. De pengene er forbeholdt reising. Jeg har lyst til å oppleve USA, New York og vestkysten. Men akkurat nå hadde jeg vært fornøyd med et cruise med kielferja eller en chartertur til et relativt ok sted. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. august 2015, in Bloggutfordringer, Reiser. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Jeg har alltid hatt lyst til å bo i London. Mest for at jeg eeeeelsker dialekta. :)

    • Og byen er fantastisk. Har vært der 5 ganger og får ikke nok. Når Frida blir i form må du ta henne med. Hun kommer til å elske London. Iallefall sånn jeg kjenner henne. 💖

      Leste du hadde vært i L.A. det virka jo også rimelig åzåmme! 👍👍👍

  2. Ja, jeg og Frida bør ta en Londontur, det hadde vært knall! London ER awesome! Vært der endel ganger selv, og alltid hatt det utrolig bra. LA var beyooooond awesom! Haha!

    • Send et kort da ;-) jeg elsker å både få å skrive kort. Har Frida fortalt om når jeg og ei anna sendte henne en svær papp kuk med bilde av overlegen på ØM hun ikke kan fordra på kukhodet? Haha

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: