Dag 12 – Beskriv dagen i punkter

  
Jeg har utsatt denne ganske lenge nå, for de fleste dagene ser ganske like ut egentlig. Men det gjør de jo hjemme også, så den helt store forskjellen blir det ikke, annet enn at det her er sykehushverdagen da. Så idag: 

Våkna i 6 tiden av at posen med TPN (total parenteralernæring) kabiven var tom og ble erstattet av en pose antibiotika. Disse pumpene piper ganske heftig og skingrende høyt. Og når jeg akkurat hadde sovna peip den andre pumpa for epiduralen var tom. 

Sov til ca halv 10, pussa tenner og stelte meg. I praksis en kattevask og skifte skjorte og truse. 

Fikk morras medisinen med mitt tilmålte kvarte glass isvann. Og et støt epidural, for da var jeg sliten etter å ha stelt meg. 

Sjekka siste døgns instagram og Facebook, restartet tlf. Fikk litt stesolid, og fant noe halv interessant å glo på netflix sammen strikking. 

12: ny antibiotika, og ble hooket opp til en ny pose TPN. 

Mere strikking og netflix, ketogan rumperakett.

Restarte mobilen.

Litt mer stesolid og fortsatt netflix og strikking. Diskusjon med A.S. Hvorfor via noen andres blogg? Diskusjonen kan leses her. Jeg vet jeg ikke burde inngå i noen diskusjoner med dette mennesket, men når,h*n slenger ut usannheter om meg føler jeg at jeg må forsvare meg. Og at h*n er over 40 kan ingen av de som er på jobb her fatte og begripe.

Restarte den jævla forbanna mobilen igjen.

17: endelig action. 2 helikopter lander samtidig, okei stor bilulykke er ikke kult. Men det er alltid fascinerende å se seakingen gå inn for landing. De 2 andre helikoptrene måtte seff flytte seg. 

  
18: antibiotika og Somac tid. Og å nei, BT under 90, la oss pøse på med en Ringer kjempe fort, litt senere . Jippi, BT over 100. 

Restartet telefonen, skjønner dere hvor jævlig lei jeg er? 

Sett ferdig millennium triologien og nesten strikka et par sokker. Får hjelp av personalet til å formulere svar til A.S.(S) haha blir jeg mer morsom nå så vet ikke jeg. 

Nattevakta kom, ketogan rumperakett.

Tar fatt på denne blogg utfordringa og hører på «First Aid Kit» 

Restarte den satans helvetes mobiljævlen

 
Så får jeg snart en ny rumperakett, mitt tilmålte kvarte glass isvann til Topimax, Seroquel og Imovane. 

Ny runde med antibiotika, pusse tenner og finne fram boka og legge hodet på puta. 

Og sikkert restarte telefonen ennå en gang. 

God natt! 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 2. august 2015, in Bloggutfordringer, Helse. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Jeg hadde klikket av den mobilen. Gawd. Har du tømt den og prøvd å fabrikk installere den igjen? Masse god bedring ❤ Klem fra Monika (twiggypug på ig)

  2. Den der mobilen hadde fått meg til å klikk. Har du prøvd å tømme den og fabrikk installere den igjen? God bedring! Du skal bli sterk som en hest ❤

    • Jada det har jeg prøvd. Den er like føkka. Det er vel det at den har falt i bakken alt for mange ganger. Så håper mamma får henta den nye idag

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: