Pain is only temporary….

For every wound heals,

and while a scar may be left,

it’s only a remind of how

strong you are!

  
Vel, jeg går jo inn for å være ærlig på bloggen. Og da innebærer det nødvendigvis ikke bare enhjøringer som bæsjer regnbuer og strålende solskinnshistorier. Jeg skulle gjerne ønske at livet mitt var fylt med regnbuer og evig solskinn, men sånn er det nå dessverre ikke per i dag og det er frustrerende lite jeg får gjort med det. BET har jeg ikke hørt noe mer om, og da står jeg igjen med en psykologtime på 3 kvarter hver 14. dag og ellers plage frk. Fastlege. Så i praksis ingenting. 

  
For å gjøre en lang historie kort, beina mine ble jo gradvis dårligere før jeg dro til Østersund og jeg var tilbake til å sitte i rullestolen hele tiden. Ganske fortvilende for å si det mildt. Å kontakte Østmarka var iflg basen nyttesløst så det endte i dissosiasjon og jeg måtte opereres igjen. Han fjotten ute på Østmarka som mente jeg var dum som trodde på det kirurgene sa  om at det er farlig å operere på meg kan ta seg en svær bolle å gå å legge seg i nærmeste skammekrok. 

Iflg kirurgene skal jeg være glad jeg lever. Så de mente han legen burde miste lisensen sin for å komme med sånne uttalelser, i tillegg til det at de behandla bare tynne mennesker for spiseforstyrrelser. Underforstått at det var definitivt ikke jeg. 

Men nå er det 0 per os som det så fint heter. Kun intravenøst ernæring og rumperaketter. Jeg er vel egentlig heldig som slapp et nytt år med stomi.

  
Så sorry for at livet mitt ikke er helt sånn. I wish i would be…. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 31. juli 2015, in Østmarka, Diverse, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

 1. Hvorfor får du ikkje psykologtime en gang i uken? Sliter ikke med det samme dom deg, men har hittil gått ukentlig, ja faktisk siden jeg var 15- skjønt ble frisk av anoreksi til slutt og da. Men får fremdeles ukentlige samtaler om jeg vil, for å sortere hodet slik at jeg forebygger episoder og kan jobbe mot et helt normalt og selvstendig liv, samt forstå verden omkring meg.
  Og hvorfor sa overlegen på østm at du var dum som trodde på kirurgen? Og hvorfor er det så farlig å operere? (Klar over at operasjoner med narkose i seg selv er en risiko). Jeg vet ikke hvem denne legen er, selv om jeg har møtt et par tussige overleger dengang jeg var veldig syk- som trodde at diagnosane mine var feil etter å ha observert meg i 10 dager. Skjønt fullstendig nevroutredning nylig bekrefter at diagnosene absolutt stemmer, og jeg kan lande en gang for alvor og leve et nogenlunde normalt liv med noen forbehold. Men selv mener jeg psykiatri generelt burde «bygges» om, også selve begrepet som i seg selv er så negativt ladet. Det finnes mye god forskning på hva som fungerer, som er billigere på sikt- likevel prioriterer man kortsiktige løsninger på en rekke utfordringer i samfunnet.
  Kjipt at det er så strevsomt for deg å bli frisk og at det ikke blir tatt tak i dette med å få et ordentlig behandlingsopplegg, selv om man sa også må gjøre mesteparten av jobben selv, så får man hvertfall en real sjanse til å bevise at det går an å bli relativt bra når forholdene fra helsevesenet ligger til rette, blandet sammen med egen motivasjon.

  • Det er jo ingenting jeg heller vil en å bli så frisk at jeg kan stå opp om morran å dra på jobb. Men på Østmarka tror de det er gjort på 3-4 uker. Og det tar dessverre litt lenger tid når det først har gått så langt som nå. :'(
   Hvorfor jeg ikke får oftere psykolog vet jeg egentlig ikke.

 2. Trist å lese. Men ærlig og viktig. Ta vare!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: