Jentetur til Østersund.

I helga har jeg vært I Østersund med 2 gode jenter. Selv om formen ikke var 100% på topp hos noen av oss så kosa vi oss skikkelig.

image

Jeg hadde bakt ost og skinke muffins til å ha på turen og vi hadde ordna oss med kaffe og te på termos så vi var godt forberedt.

image

Når Hell station – Gods expedition har passert satte ferie følelsen inn selv om vi ikke skulle så langt.

Så det første vi gjorde etter å ha sjekket inn på hotellet var å finne et sted å spise og ikke minst rekke systembolaget før det stengte.

image

Og så ble det tid for litt shopping og sannelig fant vi ikke psykologen på A3 i sjøorm utgave også I gatene som var fulle av forskjellige fargerike sjøormer. Men den irrgrønne sportslige sjøormen fanget vår oppmerksomhet.

image

På kvelden spise på en bedre middag med tilhørende drinker på hotellets restaurant og resten av kvelden ble tilbrakt med skravling og fjas.

image

image

image

Når vi våkna dagen etter våknet vi til flomvarsel og et regn jeg ikke har sett maken til siden somrene I Rørvik. 

image

Jeg elsker speilene på Clarion hotell. ALLE speil burde fortelle deg at du ser bra ut for vanligvis Gjør de det motsatte.
Togturen hjem gikk urolig kjapt og mamma kom å henta meg på stasjonen. Beina har bare blitt mer og mer trøblete forrige uke så jeg har stort sett måttet bruke rullestolen. Så nå venter jeg på legen, for det blir bare værre og værre.

Det føles ut som et evig stigespill hvor jeg alltid på ett eller annet tidspunkt når jeg tror at NÅ går det bra så er jeg tilbake i rullestolen med kramper og anfall. Det er mildt sagt skikkelig dritt!

image

Skulle ønske de i det minste fant ut hva det var så jeg hadde en forklaring på hvorfor det hele tiden blir sånn. Jeg blir ikke mindre deprimert av det heller kan man jo si.

Men takk jenter for en flott tur i helga og jeg er utrolig takknemlig for at dere gidda å dra på tur med meg selv om jeg trengte mye hjelp til å trilles på å hjelpes rundt.

Masse klemmer.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 27. juli 2015, in Helse, Reiser, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Trist å høre om bena dine, men hærlig å lese om helga. Og jeg lytter til begge deler. Du deler så fint!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: