Dag 11 – Fortell om dine venner

Ooooh that’s a tricky one.

Jeg tror de som jeg anser som gode venner vet det. Jeg har hatt nok av dårlige falske venner for å si det sånn.

break-up-relationships-ex-boyfriend-girlfriend-heartbroken-quotes-pics-picture

Vel, vi har det morsomt sammen, har den samme (dårlige?) humoren, og støtter hverandre gjennom godt og vondt.

Best-Friends-Quotes-..

Apropos gode venner, så kom jeg nettopp hjem fra Østersund med to gode venner, men det skal jeg skrive mer om i morra.

For meg er en god venn en du kan stole på, ha det gøy med, men også være sammen med når livet er skikkelig dritt. Jeg syns også det er bedre å ha få gode venner en en haug «venner» som plutselig dolker deg i ryggen ved første beste annledning og du får høre av andre at de har gått å prata dritt om deg ganske lenge mens dere har være «kjempe gode venner.»

Jeg var ferdig på ungdomskolen i 1999, og har ikke noe ønske om å gå en gang til for å si det sånn, så da holder jeg meg unna folk som kanskje burde gå både barne og ungdomskolen på nytt. Det er mange som utad «leker» perfekte og friske og velfungerede, men når du kjenner de så finner du fort ut at ting er ikke helt som det ser ut på bloggene deres. Men for all del, om folk ønsker å lulle seg inn i sine egen fantasi verden så go on.

Da foretrekker jeg den harde brutale virkeligheten istedet. Og det er jo det bloggen min handler om også. Min virkelighet. Den er langt fra perfekt, og jeg ønsker heller ikke pynte på den for å framstå som noe prakteksemplar jeg ikke er. Jeg er den jeg er, jeg er Tine, Tine sliter med anoreksi, bipolar og dissosiasjon. Og sånt skaper trøbbel når man ikke får behandling. Og jeg får mer hjelp og «behandling»  av vennene mine enn det såkalte hjelpeapparatet. Og det er jeg evig takknemlig for.

IMG_1704

Samtidig må jeg påpeke at gode kollegaer er minst like viktig som gode venner! Og jeg savner dem hver eneste dag.

sparkesykkel

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 26. juli 2015, in Bloggutfordringer, jobb, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Takk for at du er min venn <3

  2. Godt skrevet, ærlig og fint! Jeg smilte.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: