Dag 10 – Favorittmusikk

Jeg hører jo på veldig mye forskjellig, kommer helt an på humøret. men her kommer noen favoritter:


Dette er forsåvidt ikke en sang, men medelyen er ÅZÅMME og deffinivt verdt å se!!!!


Ref til forrige innlegg, om det noen gang blir mann, hus og golden retriver skal jeg gifte meg til denne!

Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men jeg velger å avslutte med en sang jeg kan høre på repeat. Jeg hører forsåvidt den første på repeat også da.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 25. juli 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: