Status Quo?!

Eller status presens som legene liker å kalle det.

1-IMG_2876

Frk. Fastlege er på ferie og Mr. Tiller er også på ferie. Yai….. Men Frk. Fastlege har satt meg opp på time hos vikaren sin som jeg har vært en del til før, han er skikkelig allright og burde egentlig ha satsa på en karriere innen psykiatrien. Han har i allefall massevis av peopleskills som mange av de som allerede er i psykiatrien mangler.

I helga reiser jeg til Østersund med 2 gode venninner, den turen vi egentlig skulle på tidligere, men som vi måtte avlyse siden jeg ble innlagt med blodforgiftning. Vi skal på Clarion Hotel Grand Östersund. Jeg har vært der 2 ganger før og har trivdes veldig godt der, og anbefaler det virkelig om du skal til Østersund. Ligger midt i byen, har fine rom og kjempe god mat.

cl_ostersund_rumstyp_superior

Vi har bestilt denne typen rom med to senger og sovesofa.

Superior dubbelrum (enkelsängar)2 personer, 1 extra

Rumskategorin Superior ger dig ett rymligare rum med modern design. Två stora sköna sängar, väl tilltagen arbetsplats samt sitthörna med soffa. Superiorrum har en 32″ LCD-tv, minibar, vattenkokare samt morgonrock och tofflor. Rummen har två enkelsängar samt bäddsoffa.

Jeg gleder meg skikkelig til denne turen, og det tror jeg de andre to gjør også. Vi tar toget grisetidlig lørdag morgen og hjem søndag ettermiddag. Det fine med Sverige, og forsåvidt alle andre land enn Norge er at butikkene er åpne på søndager så da har vi tid til shopping da også før toget hjem går. Så snart skal kofferten (det lille som er igjen av den) pakkes og ikke minst håndarbeide til å ha på toget.

lueijuli

I Trondheim er det pisskaldt, grisekaldt, bikkjekaldt… Kall det hva du vil, men lue og skjerf burde ikke være nødvendig for å unngå forfrysningsskader i juli. Temperaturen består stort sett av kun et siffer og noen ganger lurer jeg på om det stemmer at det virkelig IKKE er et minus tegn forran. Forresten, fun fact, vissste du at ca 90% av alle mennsker ville være ute av stand til å føre en samtale uten å kunne snakke om været?

timetraveller

Så har jeg fått kloa i denne og prøver å kose meg innendørs med håndarbeid og serier. Skal prøve noe søstra mi bruker å gjøre, klippe opp gamle klær å hekle matter av dem. Om det blir vellykket gjennstår å se. Mine hekleferdigheter er ikke verdens beste for å si det sånn. Men jeg klarer å hekle sirkler, så mitt første mål er å få til noe som kanskje kan likne en badematte. Restultat kommer! Den som lever får se. Nå har jeg strikket et ukjent antall sokker, ølvotter og tøffler. Og driver å lurer på å ta tatovering. Dvs det har jeg lurt på veldig lenge, det er bare det at jeg er generelt treg til å få ut finger’n å gjøre ting. Men jeg har lyst å ha med sitatet av Dumbledore som jeg har redigert inn i det øverste bildet her. Sånn EGENTLIG har jeg lyst å tatovere «Everybody Lies» av min kjære Gregory House, men jeg er litt usikker på hvor mange som skjønner betydningen av det. Eller bare en svær portrett tatovering av House? Haha nei, det skal jeg ikke. Men jeg HAR bilde av House innrammet. Tommel opp…

Nei, nå spora jeg av som vanlig. Altså, ting går vel, greit? Psykologen min på A3 har tatt tak i avslaget på BET når han fikk høre at en annen pasient fra Østmarka hadde fått plass. For da var jo avslagsgrunnlaget deres, altså at de ikke tar imot gjestepasienter overhodet ugyldig så han satte himmel og jord i bevegelse før han dro på ferie og har involvert overlegen på Tiller og mr. Tiller får beskjed når han kommer på jobb og overlegen på A3 jobber videre med saken. For de på A3 ble mildt sagt forbanna når de fikk vite om dette. Og det må jeg innrømme at jeg også ble, ikke fordi jeg ikke unner h*n behandlingen. Jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at h*n får utbytte av behandlingen og blir frisk(ere) og kan fungere hjemme i leiligheten sin og nå målene sine!

lilla

Så nå skal jeg fortsette «E.R.» marratonet mitt og strikke videre.

Ta vare på dere selv alle dere ute, husk dere er alle fantastiske mennesker. Og selv prøver jeg å ta en dag om gangen, høres enkelt og banalt ut, det er det ikke. Men det hjelper. Samtidig som det hjelper å ha noe å se fram til i overskuelig framtid som Østersundturen i helga.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. juli 2015, in Helse, Reiser, Venner. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

 1. De tar i mot gjestepasient.Leste nettopp i bloggen til Luna at hun har fått plass så årsaken til at du ikke får plass er vel fordi de tenker at det ikke er noe for deg.Men til enkelte pasienter er det nok bedre å prøve å komme meg en “politisk” årsak enn å si sannheten.

  • Det er over et år siden de søkte inn meg og da var det et prosjekt gående.
   Tro meg, behandlerne mine og fastlegen min var ganske forbanna når de fikk høre at en annen pasient fra St. Olav var tatt inn. Og ringte Didrik på BET flere ganger.
   Dette er jo et år siden, så de kan jo ha endra på regelverket sitt siden da.
   Så ikke uttal deg om ting du ikke har greie på.

   Jeg har uansett et behandlingsopplegg som funker bra for meg her i Trondheim nå. Det ble stadfestet av avdelingsoverlegen på Østmarka og av behandlingteamet mitt på et møte senest idag.

 2. Så du tror de lyver til fastlegen min også? Og overlegen på Tiller? Hvis du ikke tror meg så får du ringe å spørre da vettu. Du som vet alt.
  Anyway, det her er år siden. Jeg får mye bedre hjelp her hjemme nå enn jeg ville fått på BET uansett så det plager meg egentlig ikke.
  Og jeg skjønner ikke hvorfor du gidder å bry deg. Jeg kjenner deg ikke engang

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: