Dag 8 – En tid når du var tilfreds med livet ditt

Vel, jeg er i allefall ikke tilfreds med livet mitt sånn som det er nå. DET kan jeg si med sikkerhet.

Det periodene jeg har vært i jobb har vært de beste periodene de seneste årene. Så de savner jeg selvfølgelig. Ikke bare jobben, men det å ha noe å gå til, kunne si at jeg jobber og ikke minst de fantastiske kollegaene mine.

20130822_153306 20130822_153743 20130912_140100 20130912_152417 20130927_143247

Jeg var også lykkelig når jeg var forlovet med Petter og var med i «Institusjonsteateret» og behandlingen på post 6 fungerte.

017 0082 0095 (2) 105 Bjorli 048 DSC00279 DSC00470

DIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERA

Teaterprosjekt 060

Jeg savner tiden på Lundheim, det var der jeg fikk interessen for drama og foto. Tenk at det er snart 15 år siden nå. Møtte tilfeldigvis en av mine beste venner derfra her om dagen, og vi snakka om hvor utrolig store og voksne vi følte oss da. Men selv føler jeg meg nesten mindre voksen nå. Merkelig nok. Etter Lundheim gikk jeg hjelpepleien og jobba på sykehjem fram til jeg ble syk, det stortrivdes jeg med.

KnutIngeTineGitar Tineeeee TineLundheim

Og ikke minst savner jeg tiden jeg drev med hest. Jeg savner IKKE ungdomsskolen, men hestene og stallen.

Manell RubyGjeipeRed tineoluf TineRuby

Og ikke minst savner jeg hunden min Snorre og sommrene i Rørvik og Eldvika.

0032 abelvær DSC00469 DSC00475 farfar (2) hRKdKfudiTzXCYD5VKN MormorSnorre på hytta halsodden

så ja, det er mye jeg savner! Og mye kan jeg desverre heller ikke få tilbake, og akkurat nå har jeg mer en nok med å ta en dag om gangen og holde hodet over vannet.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. juli 2015, in Østmarka, Bloggutfordringer, Familie, Foto/bilder. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: