Flotters helg i Rissa.

image

Litt sånn halvveis på impuls dro jeg å besøkte Eva og familien på Rissa I helga. Eller heter det i Rissa? What ever makes you happy. Jeg har i allefall storkost meg.

image

Til og med ridd noen runder på shettisen Molly. Ja jeg ser helt retardert ut på bildet. Men det får man skylde på fotografen for. Det var i allefall utrolig artig å ri igjen og utrolig god trening. Ikke bare for balansen min, men for hele kroppen. Så skal høre om frk. Fastlege vet noe om terapiridning. Tror ærligtalt jeg får mer utav det både psykisk og fysisk en psykomotorisk fysioterapi.

Vi var ved elva og fiska og Einar Wessel kan skryte på seg å ha fått laks på kroken. Og husk, det er ikke størrelsen som teller.

image

Etter en tur innom sentrum av Rissa hvis man kan kalle det det hvor vi spiste lunsj så perla vi. Det er noe jeg skal fortsette med. Jeg perler jo mye på jobb, men det er jo gøy!

image

Håper det blir en tur til Rissa igjen snart!

image

image

image

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. juli 2015, in Foto/bilder, Håndarbeid, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: