Det e ingen som e den beste!

Min kjære Monica har skrevet denne sangen, eller rappen er vel mer korrekt. Den utrykker virkelig ting som jeg føler på selv… Og, dette er ikke hele den egentlig låta, men råmaterialet. Jeg har utelatt noe, og noe husker jeg ikke. Men budkapet er det samme…

Hu vandre rundt i gatan
med sekken altfor tung
hu e gammel i sinnet
men i teorien ung!
Aille haste forbi
ailldri nånn som tar sæ tid
Ingen høre hennes bønn;

skulla fuinntes et yrke med omsorg som lønn!

Sola står opp, en ny dag kjæm
gå ut i verden, del ut en klæm!
Å bli sjett, det e nå aille træng.
Omtanke e mer en både mat og seng.
Tænk itj kun på dæ sjøl!
Vær oppmerksom på din næste!
På et hus trengs hver ei fjøl.
Det e ingen som e deinn beste!

Vi e aille menneska av kjøtt og blod,
aille sammen treng vi åra for å ro.
I bunn og grunn e vi ganske lik.
Tilfeldighetan avjør
om du bli fattig eller rik!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 17. juli 2015, in Diverse, Gjesteblogg, Skriverier, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: