Dag 5 – En del av livet ditt du ikke savner

Det motsatte hadde vært mye enklere. For livet jeg lever nå er et sant helvete og ikke noe jeg kommer til å savne. Jeg savner heller ikke ungdomsskolen, og de periodene jeg har vært skikkelig dårlig. Men denne perioden har vært den desidert værste siden jeg blir konsekvent nektet hjelp. Så jeg skulle ønske jeg bare kunne slette det meste siden høsten 2013 fra minnet og starte på igjen derfra. Sånn det var da. 

  
Jeg blir hele tiden fortalt at jeg har det så flott hjemme men NEI for faen, jeg lever i mitt eget personlige helvete når jeg er hjemme så jeg har det overhodet ikke bra. Ja, jeg kan sulte meg og spise/spy i fred, men det er et sant helvete det også. 

Jeg tror ikke det kan bli stort værre en nå, gitt opp og bli sendt hjem for å dø. Om jeg overlever og blir bedre er denne perioden den jeg kommer til å savne minst!

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. juli 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Sender gode, varme tanker og en styrkeklem. Vondt å lese hvordan du har det. Ønsker at ting snart skal snu seg til det bedre for deg <3 Varm klem

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: