Everybody lies… 

Det har jeg lært av både House og ikke minst psykiatrien for lenge siden. 

  
Men det forhinder ikke at jeg blir like forbanna skuffa hver eneste gang. Tror jeg rett og slett burde slutte å ha drømmer og forhåpninger for da er det ingen som kan knuse dem og skuffe meg gang på gang på gang. 

Igår ble jeg lagt inn på Østmarka, populært kalt føkkmarka og med god grunn. Det som ble sagt til meg når jeg lå på medisinsk avdeling var at NÅ skulle jeg få hjelp og de skulle IKKE kaste meg ut etter et par dager. Jeg sa til legen at de skulle jeg nå se før jeg trodde det, og jeg var skeptisk med god grunn. For hva var det førte de sa i samtalen idag? Joda, hjem i morra. Så sa jeg at avtalen med medisinsk avdeling var noe helt annet, og da kom de med noe piss om at jeg hadde snakket med overlegen på Tiller på mandagen og avtalt en 2 døgns innleggelse. Noe som slett ikke stemmer. Så da sa jeg at da kunne jeg like gjerne dra idag via frk. Fastlege så jeg i det minste fikk prata med ett vetugt menneske før helga. 

Men så kom de med kontrabeskjed etter å ha lest litt i journal om at jo jeg skulle vist sjekke INR til mandag, det stemte faktisk det jeg sa så jeg føler jeg er her på nåde fram til da. Og selv om sykepleierne og miljøpersonalet forsikrer meg om at selvfølgelig er jeg like velkommen som andre så føler jeg det absolutt ikke sånn når behandlerene helst hadde sett at jeg ikke var her i det hele tatt, men heller hjemme og skada meg som er det faktiske alternativet per idag. 

  
Så jeg tror rett og slett jeg må slutte å ha forhåpninger, drømmer og håp. For de blir knust gang på gang. Det sørger det såkalte hjelpeapparatet for. 

Og beklager pessimismen, men det er ikke spesielt mange lyspunkter akkurat nå. Det eneste jeg kan håpe på er at klagen min går igjennom hos fylkeslegen og helsetilsynet, men Østmarka manipulerer vel dem lett. For DA er jeg plutselig veldig syk. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. juli 2015, in Østmarka, Helse, Meninger. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: