Dag 3 – Ditt syn på narkotika og alkohol

  
Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er sterkt imot narkotika. Og med det mener jeg selve narkotikaen, jeg kan ikke få presisert nok at jeg ikke har noe i mot narkomane. Jeg kunne like gjerne endt opp i et rushelvete selv, men jeg «valgte» spiseforstyrrelsen som løsning på mine problemer. Den typen narkomane jeg dog HAR noe i mot, det er de som pusher dop, på ungdomsskoler og andre steder og lokker ungdom inn i helvete. De som tjener penger på andres elendighet. 

  
Hva alkohol angår, så har jeg ingen sterke meninger rundt den biten annet en at barn bør slippe å se foreldrene sine drita fulle og ute av stand til å ta vare på seg selv. 

  
Selv har jeg blitt beskyldt for å være narkoman fordi jeg tar medisiner som er klassifisert som A og B preparater, men jeg vil presisere at det er STOR forskjell på å ta medisin man får foreskrevet av legen sin og i den mengden legen foreskriver og på å kjøpe medisiner og andre ting på gata. 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. juli 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: