Dag 2 – Hvor vil du være om 10 år?

Ja, det er egentlig et jævlig godt spørsmål for å si det sånn. Om ting fortsetter i samme spor og ingenting skjer så havner jeg i Bergen. (Se stripa under)

  
Men hva jeg VIL, det er noe helt annet. Jeg vil være frisk(ere), ha min egen leilighet, få fullført utdanning og ha en jobb jeg trives i, jobbe med barn og ungdom. Og samtidig kunne reise en del. 

Dette høres jo ut som jeg beskriver hverdagen til de fleste «normale» mennesker, men for meg er A4 livet noe jeg virkelig ønsker meg! 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. juli 2015, in Bloggutfordringer. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: