Dag 1 – Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

  
Vel, singel. Punktum. 

  
Og det er kanskje like greit? Altså, jeg klarer ikke ta vare på meg selv, ikke en hund en gang. Så ja…. Det er ikke det at jeg ikke savner å ha hund for det gjør jeg. Hver dag, men jeg er ikke i stand til ansvaret.

  
Ikke ønsker jeg å påføre flere enn nødvendig alt dritten som medfører å være nær meg heller. Sorry, nå er jeg i overkant pessimistisk kanskje men. Jaja. 1 bloggutfordring løst i allefall. Hurra. 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 7. juli 2015, in Bloggutfordringer, Morsomt. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Skjønner hva du mener, er i samme situasjon selv og hadde ikke taklet forhold eller det å ta vare på noen andre nå. Det er litt sårt og leit når det er grunnen bak, men når vi får det bedre så er vi der begge to med hver vår hund og kjærleiken i livet :) <3

    • Yupp. Jeg var jo forlovet og ting gikk bra. Er fortsatt bitter for at Østmarka på en måtte ødela det. Altså misforstå meg rett, jeg klarte fint å ødelegge selv, men det var måten de håndterte situasjonen som gjorde at det ble slik. Hvis du har lite å gjøre en dag så kan du lese deg tilbake til 2008 i den gamle bloggen min. Tror mye av det som skjedde forklares der.

      • Da skal jeg lese det en dag, tror jeg skjønner hva du mener. Det å få riktig hjelp kan redde mye, men det å få feil eller ikke få hjelp på viktige områder kan ødelegge, og det er kjempe vanskelig å sitte igjen med kanskje enda større tap enn man trengte. Takk for du deler, da skal jeg når jeg får litt tid en dag lese meg gjennom den tiden <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: