selvbiograf i 5. Kapittel 

IMG_2876

1. Jeg går nedover gaten, det er et dypt hull i fortauet.
Jeg faller nedi.
Jeg er fortapt…jeg er uten håp.
Det er ikke min feil.
Det tar en evighet å komme seg opp igjen.

IMG_2866

2. Jeg går nedover den samme gaten.
Det er et dypt hull i fortauet.
Jeg later som jeg ikke ser det.
Jeg faller nedi igjen.
Jeg kan ikke fatte at jeg er på samme sted.
Men det er ikke min feil.
Det tar fortsatt en evighet å komme seg opp igjen.

IMG_2877

3. Jeg går nedover den samme gaten.
Det er et dypt hull i fortauet.
Jeg ser at det er der.
Likevel faller jeg nedi…det er en vane.
Øynene mine er åpne.
Jeg vet hvor jeg er.
Det er min feil.
Jeg kommer meg opp med det samme.

IMG_2856

4. Jeg går nedover den samme gaten.
Det er et dypt hull i fortauet.
Jeg går rundt det.

IMG_2888

5. Jeg går nedover en annen gate.

blomstereng

Jeg føler jeg «leser» kapittel 1, om igen og om igjen…

Forfatterern er forøvrig ukjent for meg.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 6. juli 2015, in Diverse, Foto/bilder, Skriverier. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Så utrolig treffende og sterkt, kjente så igjen det å se hullet jeg har falt i før og som jeg likevel faller og faller i gang på gang. Men håp mot slutten når jeg leser om å velge en annen gate, veldig sterkt <3 Legger igjen en god klem <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: