Kjære Østmarka

Jeg tviler på at dere leser dette, faktum er at jeg tviler på at dere bryr dere overhodet om jeg lever, dør eller blir kvestet for livet. 

  
Jeg vet legene på både medisinsk og kirurgisk har kjempet en hard kamp mot dere for å skaffe meg hjelp, men det er som å prøve å rive Berlinmuren med hammer og spiker. Altså umulig. Dere satsa alt på en hest, på BET. Sende problemet, meg, til en annen kant av landet for å gjøre meg frisk. Tanken var god den, men det hadde kanskje vært en liten ide å bare ta en telefon dit før dere lanserte det for meg som at det var omtrent bankers at den søknaden gikk igjennom? For igår fikk jeg svar fra Blakstad, de tar ikke imot gjestepasienter pga masse forskningsmessig svada. Men det er ikke poenget her, hadde dere på Østmarka bare ta den lille telefonen så hadde jeg sluppet å gått å ventet på denne livbøya som BET søknaden har vært for meg. 

Så hva nå? Jeg er forsatt like syk og trenger behandling. For syk til å være på DPS og ja jeg har et botilbud, men det er jo nettopp det. Et BO tilbud. Ikke behandling, og det er BEHANDLING jeg trenger for å nå målene mine om å komme tilbake i jobben og å leve et tilnærmet normalt liv. Og en psykolog time hver andre uke er dessverre ikke nok. Det er bare nok til at jeg så vidt holder hodet over vann.

 
Jeg er så skuffa nå at jeg har ikke ord. Jeg klandrer ikke Tiller, den som har vært sqvær oppi dette er overlegen der som ærlig og rett ut har sagt at jeg er alt for syk til å få behandling der nå. Ikke at jeg aldri er velkommen der igjen, men per nå er jeg for syk til å kunne nyttegjøre meg deres tilbud. Og da bør og må jo Østmarka kunne hoste opp ett eller annet. Det er liksom ikke så mange alternativ og de klarer det jo med andre pasienter om de går inn for det. 

 
Østmarka skulle tenkt litt mer som Pippi rett og slett.  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. juni 2015, in Østmarka, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. De tar imot Frida, og hun blir vel en gjestepasient, da kan de kanskje ta imot deg også!
    http://leaamalie.blogspot.no/2015/07/verdens-beste-nyhet-kampen-om-livet-mitt.html?m=1
    Hvis det da ikke er for de aller, aller sykeste? Tror jeg leste noe om det.
    Lykke til videre!

  2. Ja helt ærlig så skjønner jeg ikke helt det der, jeg har fulgt dere begge på blogg og dere har jo et veldig likt symptomtrykk. Men det virker som hun får mye bedre hjelp enn deg? Hun bor jo på Orkdal DPS og er innom Østmarka rett som det er,

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: