Mammas potetsalat

 
8-10 poteter
1 purreløk
2 epler
2 sylteagurker
1/2 dl sylteagurk lake
3 dl lettrømme
4 ss majones
Salt og pepper

image
Kok potetene og skjær alt i terninger
image

Rør sammen majones, rømme og sylteagurk laken.
image

Smak til med salt og pepper.
image

Hell «røren» over grønnsakene og poteten.
image

Rør godt sammen, og voila du har en kjempegod potetsalat.
Det fine er at den blir ennå bedre om du lager den dagen i forveien.

Og så er det bare å fyre opp grillen og kose seg.
image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 11. juni 2015, in Diverse, Oppskrifter. Bookmark the permalink. 3 kommentarar.

  1. Nam!! Det så godt ut :) <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: