It does not do to dwell on dreams…

And forget to live!

image

Dette sitatet av Albus Dumbledore var egentlig litt gjennomgangstema på ansvarsgruppemøte igår.
Mitt aller største ønske er å bli frisk og begynne i jobb igjen. Men på veien dit så må jeg jo prøve å leve litt også, ikke sant?

image

Så nå har jeg gått med på å ha faste avtaler i pirbadet med noen fra basen
Både fordi jeg kommer meg ut, og det er god opptrening for meg å være i vann. Det er jo ikke per i dag bare den psykiske biten som hindrer meg fra å jobbe. Så har frk. Fastlege ordnet med henvisning så jeg får fysioterapi hjemme igjen slik jeg hadde når jeg var helt avhengig av rullestolen. Så skal vi endre litt medisiner i samråd med nevrologen så jeg forhåpentligvis slipper disse krampe anfallene.

image

Ang RKSF så kom vi fram til å prøve å holde sommeren så stabil som mulig med det man har til rådighet, dvs frk
Fastlege, mr Tiller og basen. Og meg selv så klart.

Noen hyggelige ting står allerede i avtaleboka. Skal på dagstur med S. på fredag. Vi drar på dagstur til Åre og mamma er så snill å låne bort bilen sin selv om jeg selv er sertifikat løs for tiden. Håper virkelig jeg får bukt med disse anfallene så jeg får lappen tilbake. Det er noe dritt å ikke kunne kjøre bil.

image

Og om 2 uker så drar jeg på weekend til Østersund med K&K :-) da skal vi bare slappe av og kose oss masse!

Ellers så er det definitivt IKKE sommer i Trøndelag,  10 grader og dritt Vær sånn basicly, men jeg kan se langt etter noen Sydentur foreløpig. Lærte den harde veien i jula at reiseforsikring ikke nødvendigvis er en forsikring mot at alt går som det skal og at man kanskje skal lese det med liten skrift. For når jeg ble dårlig i London dekka jo ikke reiseforsikringen en dritt siden deres lege mente Østmarka ikke burde latt meg dra. Syns personlig de burde ta det opp med aktuelle leger på Østmarka, men men. Det ordna seg jo til slutt.

image

Da skal jeg finne senga tror jeg!

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. juni 2015, in Foto/bilder, Helse, Reiser, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: