Reiselyst

image

Jeg har skikkelig lyst til å ut å reise. En gulrot,  noe å se fram til. For akkurat nå har jeg fint lite å se fram til. Søknaden til BET aner jeg ikke hvor i systemet befinner seg og vår/sommerværet glimrer virkelig med sitt fravær i Trondheim i allefall.

image

Nå kan det sikkert høres ut som om jeg prøver å løpe unna problemene mine, men det blir i allefall ikke noe som helst bedre av å ligge hjemme på sofaen å se på netflix hele dagen. Hadde det bare vært så enkelt liksom.

image

Den beste Sydenferien jeg har hatt i voksen alder var når mamma og jeg bodde på hotell ikke så langt unna Palmas.  Det var riktignok ikke det billigste charterhotellet, men solsengene var bokstaveligtalt senger og det var strandpromenade rett nedfor hvor jeg gikk mye tur. Og frokosten var helt fantastisk. Masse frisk frukt, gresk yoghurt og «ufarlig» mat. Jeg skulle gjerne dratt dit igjen. Ja og rett ved siden lå det en liten taverna som hadde helt fantastisk tapas. Mamma vurderte nok en stund å bytte ut all bagasje med ei seranoskinke derfra.

image

image

Det var og kjekt med den korte veien inn til Palma, 15-20 min med taxi så kan man kombinere sol og shopping

image

Nei, jeg ønsker meg virkelig noe å se fram til. En weekend med Synnøve på Åre på Holiday club på spa hadde også gjort seg.

image

image

image

Hva som helst egentlig bare å komme seg bort fra Trondheim for en stund. Og slippe å tenke på alt som er møkk. Jeg er fortsatt uønsket på Østmarka, så det er liksom ikke noe å vente på der heller.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. juni 2015, in Diverse, Familie, Foto/bilder, Helse, Reiser, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Brukne Vinger

    Jeg blir gjerne med å reiser vekk. Tror Kristin blir med på det også.

  2. Brukne Vinger

    Østersund hadde jo vært perfekt :)

  3. Tror vi er flere som blir mer eller mindre værsjuk med det været vi har her til lands for tiden ja! Jeg har aldri vært i syden, så jeg vet heldigvis ikke hva jeg går glipp av, men jeg må innrømme at jeg håper sommeren her blir et par hakk bedre!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: