Grillings med gode venner

På søndag fikk jeg besøk av 2 gode venninner og sammen testa vi ut grillen. Været var ikke på topp, men med varme fra grillen og noen tepper så overlevde vi da.

image

Vi sleit riktignok litt med å få fyr, men en real dose tennvæske løste den saken. Note to self,  tennvæske har sikkert godt av å trekke litt inn i kullet og når vi fikk åpna opp på undersiden så det kom luft til så ble det riktig så bra.

image

Vi testa varmen først med noen pølser, det er vel en grunn til at begrepet «Vente pølse» er oppfunnet.

image

Tilbehøret besto av hjemmelagd maisstuing og hjemmelagd potetsalat. Mye mye bedre enn den du får kjøpt i butikken og sikkert sunnere også! Oppskrifta er i allefall latterlig enkel.

image

Jeg brukte ekstra lett rømme og lett majones da. Men denne blir garantert en klassiker om du skal grille i sommer, og lager du den dagen før blir den bare ennå bedre!

Hadde også tenkt å lage min barndomsfavoritt «bæsj» på grillspyd,  men det ble en slags kjøttkaker for jeg var litt for raus med væske. Jaja. Vi ble mer en mette og hadde en kjempefin kveld og det er jo det viktigste, ikke sant?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. mai 2015, in Diverse, Foto/bilder, Oppskrifter, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. så herlig! Virket skikkelig koselig! <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: