Harde dager, bedre tider? 

Det er ikke til å legge skjul på at det har vært noen tøffe tak. Søknaden til BET tar evigheter. Først må den godkjennes av sjefen på Østmarka, så sjefen for St. Olav og så direktøren for helse-midt Norge som må gi helse sør-øst betalingsgaranti og kjøpe en behandlingsplass. Så mye for fritt sykehusvalg? 

   

Jeg har nå begynt så smått med oppussing her hjemme, og jeg tror det blir skikkelig bra når alt er ferdig! Sofaen er innkjøpt idag og på fredag skal mamma hjelpe meg å male. 

  

Idag var det til og med så varmt i Trondheim at det gikk an å sitte ute i sola litt. Kjenner det gjør godt, så håper på flere slike gode dager!

Var hos frk. Fastlege igår også, og det var godt å se henne igjen. Kanskje ting blir litt mer «normalt» igjen snart. Håper i allefall det. Frk. Fastlege syns i allefall t-skjorta mi var festlig. 

 
Glad dama har en god porsjon humor. Ellers hadde jeg fått litt små mark tror jeg. 

Er vel på tide å finne senga snart, har våkna i halv seks tida hver dag. Den Phenerganen har vel slutta å funke, slik Vallergan gjorde etter kort tid. Men men. Får ta det med frk. Fastlege på mandag. 

Natta folkens!

   

Og for de som ikke har fått det med seg, har pollen sesongen og pollen-dalekene begynt å spre seg… 

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. mai 2015, in Diverse, Helse. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Gode tanker <3 Og kult med oppussing, fint med sånn pusling i heimen :-) sender en klem

  2. Før-bilder er alltid greit, glemmer det som oftest selv. Men de gjør så man ser bedre hvor utrolig mye finere det ble :) håper de får ræva i gir snart. Tilbake på søndag, gleder meg til å se deg igjen! 💖

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: