Brownies med bringebær

100 gram mørk sjokolade

100 gram melkesjokolade

125 gram smør

200 gram brunt sukker

2 egg

75 gram mel

2 ss kakao

1 ts bakepulver 

100 gram bringebær

 

Smelt sjokolade sammen smør og sukker.

Rør sammen med resten av ingrediensene. 

 

 Smak på røra, dette er det viktigste ;-) 

Stekes midt i ovnen på 180 grader i 35 minutter. Den er fortsatt ganske myk når du tar den ut av ovnen, så la den stå en stund før du skjærer den opp.

  

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 12. april 2015, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: