Jeg vil danse mot vår! 

Jeg har tatt meg en lang og god pause fra både mobil og Internettverden. Jeg er fortsatt på A3 på Østmarka, men mandag skal jeg hjem å prøve å stå på egne ben. Bokstavelig talt, siden jeg fortsatt ikke er frisk etter det som skjedde i sommer og fortsatt har epilepsiliknende anfall som ingen har en god forklaring på.

Jeg har også litt planer og lyst å endre litt hjemme i leiligheten. Bortsett fra at jeg kjøpte ny seng i fjor og en ny voksduk til kjøkkenbordet så ser det temmelig likens ut som når jeg flytta inn i 2009. Det er kanskje noe i ordtaket forandring fryder. Håper på at jeg kanskje kan få male de institusjonshvite veggene i noe varmere og sofaen min er helt klart moden for utskifting.

Er denne jeg kunne tenkt meg. Ikke så ulik den jeg har, men med sjeselong og det har jeg lyst på. Av farge på veggen så er jeg heller usikker, men blir noe alla bildet under her. Ja, og kanskje et fint teppe under/ved sofaen.

Idag er det time på Tiller på poliklinikken, og så skal jeg hjem en tur etterpå antar jeg. Har heldigvis time hos frk. Fastlege dagen etter at jeg skrives ut. Så syns jeg det fine vårværet kan komme tilbake så det går an å sitte på verandaen med ei bok og en kopp kaffe.

  

 Men at våren er kommet er det i allefall ingen tvil om! Disse bildene er tatt på Østmarka området for noen dager siden. Ellers så prøver jeg å planlegge litt ting med bestisene, tur med Kielferja. Jeg føler jeg skylder dem det etter den katastrofale Londonturen. Jeg har jo som sagt fortsatt problemer med beina, men på et cruise er ikke det like essensielt å kunne gå noen mil for dagen. 

 Dette bildet oppsummerer vel egentlig hvorfor jeg ikke har orket å forholde meg til mobil og Internett på en god stund. Og så håper jeg at det blir skikkelig vårvær sånn at det går an å starte grill sesongen. Vel, kjenner jeg Eva rett har den allerede startet… 

 

 Gjennom regnbuens glans

ser jeg himmel og hav

smelte sammen i soloppgang.


Og mens tankene flyr
våkner sanser til liv
og jorden nynner sin egen sang.


Jeg vil danse mot vår,
kjenne hud møte hud,
være ung i et nyfødt år.


Kjenne liv i min kropp
fra en sol som står opp,
være ung – Jeg vil danse mot vår!


I en blomstrende eng
vil jeg vandre avsted
og la sansene finne vei.


Jeg har vårkjolen på,
vinden stryker meg nå,
jeg byr deg en vals,
kom og dans» med meg.

Jeg vil danse mot vår,
kjenne hud møte hud,
være ung i et nyfødt år.

Kjenne liv i min kropp
fra en sol som står opp,
være ung – Jeg vil danse mot vår!

Jeg vil danse mot vår,
kjenne hud møte hud,
være ung i et nyfødt år.

Kjenne liv i min kropp
fra en sol som står opp,
være ung – Jeg vil danse mot vår!
Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. april 2015, in Østmarka, Diverse, Foto/bilder, Helse, Venner and tagged , , . Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Trivelig innlegg :) Oppussing og forandring høres bra ut- tips angående fargevalg generelt er å unngå farger med nyanser av gult, de stjeler visst mye lys og romfølelse kontra farger med lyse gråtoner, blåtoner og hvit med übersvake rødtoner. Har vært med på noen oppussingsmsreritt i regi av familien- og akkurat dette husker jeg godt :S Lykke til :))

  2. Hei! Har ikkje lest det du har skreve tidligere, så blei litt nysgjerrig på kva som gjorde London-turen til en katastrofe ? Ellers såg sofaen veldig fin ut!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: