BET – basal eksponeringsterapi

For noen uker siden var en del av personalet på A3 på kurs/konferanse hvor det var en behandler fra Blakstad som fortalte om behandlingsprogrammet deres, BET. En av de som reiste dit var Primær kontakten min, og han fortalte at i pausen så hadde de alle vært enige om at dette hørtes ut som noe for meg.
Jeg har jo hørt om det før og venner har bedt meg om å få Østmarka eller frk. Fastlege til å søke meg dit. Men jeg har ikke turt for jeg har vært redd avvisning og at de ikke ville høre på meg i det hele tatt.

image

Men nå har altså behandleren min på A3 sendt henvisning, så da er det bare å vente i spenning.

Intervju med behandler på BET

et til intervju

Anbefaler dere å lese disse 2 intervjuene hvis dere vil vite mer om hva behandlingen går ut på. Jeg vet heller ikke så mye mer en akkurat det som står der. Men jeg vet at det høres ut som noe HELT annet en måten jeg har blitt behandlet, eller mer korrekt ikke behandlet her i Trondheim.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 17. mars 2015, in Østmarka, Helse and tagged , . Bookmark the permalink. 5 kommentarar.

  1. Så bra de så deg, kan være så vanskelig å spør med frykten for avvisning fordi den er så vond og ødelegger mye <3 Masse lykkte til og god klem <3

  2. Dette høres bra ut!

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: