Digital mobbing. 

dette er screenshot fra bloggen til en bekjent. Jeg klikka meg inn på denne bloggen igår, og kom over dette kommentar feltet. De som skriver disse kommentarene er voksne mennesker fra type tenåring til 40 åring. Hva sier det om folk? 

Det snakkes mye om mobbing i skolen, og arbeidslivet. Men sannheten er at mobbing forekommer over alt dessverre. De menneskene som har kommentert på overnevnte blogg har fått en vrangforestilling om at alle kommentarer som ikke er overdrevent positive er meg. Jeg må da bare beklage å si som jeg har sagt før, har jeg noe jeg ønsker å si, så står jeg for det. Om det er bevisst eller bare ren og skjer dumskap at voksne mobber vet jeg ikke. Men jeg vet at å få skylda for hver eneste negative kommentar til 6 mennesker, hvis eneste har til felles er at de er alvorlig psykisk syke og hater meg, det gjør noe med en. 

Hun ene er til og med så paranoid at hun tror jeg driver med spionasje og har «medsammensvorne» som også spionerer på henne. 

Man kan ikke annet en å synes synd i mennesker hvis eneste glede i livet er å rakke ned på andre. 

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. mars 2015, in Diverse, Meninger. Bookmark the permalink. 42 kommentarar.

 1. Huff.. Blir oppgitt jeg… Hva skal man si liksom….?

 2. Huff! Digital mobbing er faktisk et stort problem i den verden vi lever i nå. Så utrolig glad for at det var lite av det når jeg vokste opp, den reelle ansikt til ansikt, bank, drapstrusler og daglig påminnelse om at man ikke var verdt noe var igrunn nok. Men da fikk man i allefall fred etter skoletid, noe barn, unge og voksne og forsåvidt ikke gjør nå:/ Det som er dobbelt ironisk er jo ofte at man har lettere for å formidle enda krassere meldinger når man ikke ser ansiktet til personen. Håper du greier å gi slipp på de kommentarene og hev deg over, gå videre, og ikke kommentere mere tilbake. Uten O2 ingen ild, altså da har ikke de som mobber så mye å «ta» deg eller den som blir plaget på. Samtidig er det fint å si ifra at slikt ikke er greit, vanskelig balansegang. Men trasig at man må oppleve dette uansett :( og det sitter i..

  • 💖👍 japp. Men når jeg blir beskyldt for å skrive ting som ikke er meg engang… Og den siste der fra frk. Stokbakken, gaffelspisende wannarexticer? Den var langt forbi streken.
   Hun er sykepleier, men har åpenbart gått glipp av kapitlene om empati og dissosiasjon.

 3. Shit! Så ikke den siste der. Kjenner ikke til dette miljøet, men var ikke så hyggelig skrevet, for å kommentere det med en underdrivelse…

 4. Fy søren så feig du er!Tør ikke publisere kommentaren min.Jeg bare ler………

  • Hvorfor gidder du i det hele tatt kommentere når du vet jeg ikke godkjenner alt oppgulpet som kommer fra deg? Er det kjedelig på sykehuset til deg og lite å gjøre?

 5. Er enig i at den kommentaren om «gaffelspisende wannarexicter» var uspiselig og langt over streken! Vedkommende burde absolutt holde seg for god, spesielt om hun er sykepleier.

  • Jeg har aldri kommet med sånne utsagn mot den gjengen. Det er en forestilling de har lagd seg oppi de små hodene sine.

   Jeg har også opplevd at andre har skrevet kommentarer i mitt navn. Kommentarer som er langt forbi drøyt.

   Som jeg har sagt før mange ganger så skriver jeg IKKE anonymt og som regel pålogget fra WordPress kontoen min. Det er bare ikke alle blogg plattformer som godtar det og da må man bruke navn/nettadresse. Og da er det jo temmelig lett å utgi seg for å være meg.

   Denne gjengen har også beskyldt en av mine beste venninner for å stå bak kommentarer som hun overhodet ikke har skrevet.

 6. Denne svei langt inni sjela, at det går an, at det er mulig, den siste kommentaren….
  jeg hadde blitt helt satt ut om noen hadde sagt noe sånn til meg.
  hvorfor være bevisst så slem?

  • Tja, hvis man ikke har andre ting å ta seg til her i livet enn å dyrke anoreksi og å lage intriger så er det jo en innertier.

 7. jeg blir faktisk helt sjokka over at det går an å snakke sånn/skrive sånn til deg.

 8. Hvorfor bruker du uttrykket «dyrke anoreksien» når du selv vet hvor alvorlig og livstruende anoreksi er?

  • Jeg kjenner jeg er litt lei av deg LINN KARIN. Du oppfører deg som du kjenner meg basert på en tur til Egon i tyholttårnet, hvor jeg synes å erindre at IRL så er du langt fra så tøff i kjeften som når du kommenterer på bloggene til folk. Mulig du og Sandra har blitt bestevenner nå igjen for alt jeg vet. Men du tror du vet så mye, men egentlig vet du ikke en dritt.

 9. Bildemanipulasjonene av div.overleger blir postlagt i morgen.Gled deg.
  Det ville du ikke ha likt.Virker nesten som du vil at jeg skal anmelde deg igjen.

  • Jada jada.
   De er vist fram til personalet og alle lo. Særlig av at du selv har kommentert bildene og hvor morsomme de er. ;-)

   Så de syns det var en litt pussig trussel å komme med… særlig med tanke på at det teknisk sett ikke er jeg som har laga de en gang.

 10. Du er tvers gjennom ondskapsfull…håper du får litt vett i bursdagsgave i år. Du trenger det så sårt. Med tanke på alt du har sagt til meg, er jeg ikke redd for å si at jeg er enig med Anita. Å hvorfor sier du at du dissosierer? Alle vet at du bare kopierer meg., for å få omsorg, medisiner og medfølelse. . du er dårlig til å lyve hverfall.

  • Ja jeg begynte å skade meg på denne måten i 2005, da var du hvor gammel? 12? 13?
   I allefall ikke innlagt på Østmarka. Så for all del. Lev i illusjonen om det hjelper deg å bli frisk.

 11. Anita S. kor gammel er du egentlig og dere andre som sitter å sjikanerer Tine ? Dere bør søren meg skjerpe dere.

  Men det er noe som heter at : man må bruke vettet den som har det. Men det har ikke dere som sjikanerer og mobber Tine.

  Skjerp dere…

 12. Hvis du virkelig er uskyldig i denne saken slik du fremstiller det, beklager jeg at kommentaren min over var litt vel skarp. Men har sett meldinger du har skrevet (både mail og sms) til en bekjent som du kranglet med for en stund siden, og de var IKKE bare hyggelige. Du kan være ganske skarp selv, noe jeg også ser eksempler på bare i kommentarfeltet her (ikke at jeg skal påstå at jeg er bedre selv). Uansett var det jeg refererer til en god stund siden, og jeg håper dere begge er ferdige med den saken nå…

  Hvis folk direkte mobber deg uten grunn er det selvsagt ikke din feil. Haters gonna hate. Men likevel vil jeg påstå at du bidrar litt til dårlig stemning selv også, når du blant annet går ut med navn på folk som har vært kjipe mot deg (bl.a i dine egne svar i kommentarfeltet) på en bloggside der også utenforstående kan se det.
  Men jeg skjønner jo også at det må være en bakgrunnshistorie mellom dere som jeg ikke vet noe om og at det dreier seg om så mye mer enn akkurat den kommentaren. Greia er at dette blir tydelig for alle som leser dette. Jeg tror at det å ta private krangler inn på forum der mange kan se det, bare forsterker de negative følelsene disse personene evt har mot deg, og skaper større bølger og intriger enn det hadde tenkt å bli…

  Misforstå meg rett. Jeg syns absolutt ikke det er greit å henge deg ut eller å mobbe/sjikanere på nettet, uansett om man krangler eller har sagt noe feil. Og jeg forstår godt at du reagerer på det og blir lei deg! Hvis det er alvorlige ting som blir sagt kan du jo gjøre det samme som personen du nevnte, og anmelde sjikanen til politiet… hvis det går for langt er kanskje det det beste, selv om det blir slitsomt for deg og ubehagelig for alle involvert…
  Og ja, det er selvsagt ditt valg hva du vil skrive her og jeg forstår at du trenger å lufte følelsene dine når noen sårer deg på den måten.. Men jeg vil bare anbefale deg å tenke litt mer over HVORDAN du går ut med det, og hvor mye. Å nevne navn og blande andre inn i konflikten tror jeg bare gjør ting vanskeligere for deg. Men som sagt, jeg forstår også reaksjonen din! Veldig vanskelig å vite hva man kan gjøre… I mangel på en bedre løsning, Kanskje best å rett og slett unngå å besøke sidene til personer som bevisst sårer deg? Og, lett å si, men… prøv å ikke la det gå innpå deg! Hvis du vet at du ikke har gjort noe galt kan du holde hodet høyt i vissheten om at det ikke er du som er skyldig i denne dritten. De som kjenner deg og bryr seg om deg vet jo hvem du er og hva du står for, og vil være på din side uansett. Og de som ikke kjenner deg, men likevel velger å dømme kun ut fra idiotiske kommentarer på en blogg, er bare idioter og fortjener for det første ikke vennskapet ditt, og heller ikke «gleden» av å klare å påvirke deg med hatefulle kommentarer!

 13. Hei. Om det var meg du siktet til kan jeg prøve å sende deg den andre adressen og se om det går?

 14. Har bytta mail men glemte den nye Adressa. Tror denne er rett men ikke helt sikkeR… men Du kan jo bare svare her siden du er så glad i å ta private krangler i offentlige fora…

  • Folk som gir seg ut for å være meg er glad i å krangle i offentlige fora… En viss forskjell der.

  • Folk som utgir seg for å være meg er veldig glad i det. Det har du helt rett i. Personlig foretrekker jeg å ta ting på privaten og at folk ikke later som de er meg eller at en haug med kokofanter tror at alle som ikke er 110% enige med deg dropper det.

 15. Jeg er utenforstående og skjønner ikke helt hva som skjer, men nå skal det sies at jeg er helt korka når det gjelder hva dere snakker om. Nå er ikke jeg noe sosial og flink med slike hint og koder som dere snakker. Nå er kanskje litt mer mann i tankegangen da jeg ikke skjønner at jeg selv blir mobbet in real life.
  Jeg får få litt mer back ground stories en annen gang Tine! 😬 men anmelder man hverandre etter krangel på bloggen? Er enig med deg Tine, nettmobb er forferdelig ❤ men jeg skjønner faktisk ikke topp innlegget eller kommenterer her.
  Du får ha en god natt Tine 😪

  • Enkelte anmelder folk for det utroligste… til og med å forsøke å ta livet sitt, og å greie å snu situasjonen til å handle om dem.

  • Topp innlegget er fra bloggen til en av de som mobber meg, hvor resten angriper en uskyldig person for å være meg.
   Latterlig!

 16. Å det viste jeg ikke dette med ameldelse. Shit det må være grusomt 😢
  anmelde noen som prøver å ta livet ditt, whay ? 😕
  er det noen som utgir seg for å være deg??? 😬 eller er det en person de tror er deg så er det noen andre 😠
  ikke lett å forstå dette dramaet deres. Nei du må gjøre som meg, slett unna de som gjør deg sykere, de bidrar ikke med positive ting i livet ditt ❤

  • Den som har kommentert på bildet jeg la ut tror alle disse dramaqueensene at er meg.
   Og joda det er det utroligste man kan få seg til å anmelde folk for, kun for å være jævlig. Sykt, og ja jeg prøver så godt jeg kan å holde meg unna de og de er sletta og blokkert for lenge siden ;-)

 17. Det med gaffelen var en utrolig trist og slem kommentar. Jeg fikk vondt inni meg.

  • Hele den dama er utrolig slem for å si det sånn.
   På en annen blogg skrev hun at jeg var farlig for ungene på jobb fordi jeg dissosierer, og hun vet meget godt at jeg aldri drar på jobb når jeg er i dårlig form. Så det var også bare for å være slem.

 18. Jeg fatter og begriper ikke hvorfor voksne mennesker holder på sånn. Hva er vitsen og poenget? Må man liksom bare lage ekstra drama for å få innhold i livet? Det blir for dumt. Blir så oppgitt over mobbing og digital mobbing. Er som om folk ønsker å gjøre andre psyke, for mobbing gjør nettopp det. Har man ikke noe trivelig å si om noen, så la da for svarte være, og bli voksen!!

  • Det jeg ikke fatter er at alle disse folka tror at alle mulige mennesker som ikke er 100% enige med dem er meg. Blir litt dumt liksom

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: