Drosjesjåfører

Dem siste dagene har jo gått med til å vente, vente på gastroskopien nede på St.Olav. Først ble æ jo sendt nedvoer på torsdag, men ble sendt tilbake igjen fordi dem fikk inn noe akutt greier. Drosjesjåføren som kjørte mæ nedover var virkelig TOTALT ukjent i byen. Rart han fikk lov å kjøre drosje i det hele tatt. Når æ sa at æ skulle te Mottagelsen, sa han bare Mottagelsen? Og kikka på mæ. Ja, AKUTTMOTTAKET sa æ tydelig… Han: Ja, akuttmottaket? Æ: Ja, nede på sykehuset…. Han: Hvilket sykehus?? Ærligtalt, ska man kjøre drosje i byen så burde man orientere sæ såpass at man veit hvor sykehuset og sånne ting er. Og i tillegg brukte han over en halvtime på å finne fra til Østmarka. Og hvis noen lurer, nei han va ikke norsk. Og samme når æ skull nedover nå på lørdag, Akuttmottaket? Nei det visste han ikke hvor var… Og å greie å lese skiltene som viser til akuttmottaket, det gikk heller ikke. Så i siste liten fikk æ han te å svinge av ned te akuttmottaket.
Altså, hva har skjedd med det man før i tida kalte kjentmannsprøve? Skulle jo i det minste tro at drosjesjåfører måtte være kjente på sykehus og sånt? Hva om han hadde hatt med seg en passasjer som ikke var like kjent der nede som æ er?

Q: Hva syns dere om drosjesjåførene i byen?

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 3. mars 2015, in Meninger. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. >æ syns dem to burda skaffa sæ anna jobb, har ingenting i en taxi å gjør.Å all veit jo korr sykehuset e, det e jo taxi'a der hele tia.

  2. >Ja… Om ikke anna burde dem kjørt sæ en tur i byen å gjort sæ litt kjent her…

  3. >Hva vi synes om dem? Trøndertaxi er dyrere enn Norgestaxi, men Norgestaxi er fulle av ekle utlendinger, så da betaler jeg heller litt mere penger for å unngå de ekle sjåførene. I taxien jeg tok i dag forresten, stod det på en skjerm "Husk å følge trafikkreglene". Haha..Sandra

  4. >drosje sjåførerne til norges taxi veit ofte ingenting. Som ei som jobbe her si:"jai ikke vite hvor din hus bo.."

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: