1. Mars. Verdens dagen for selvskading og selvmordsforebygging.

I dag er det verdens dagen for selvskading og selvmordsforebygging. For min del tilbringes den rolig  med strikking på Tiller DPS etter noen turbulente dager tidligere i uka.

image

Selv kan jeg desverre ikke skryte på meg å være skadefri særlig lenge, men jeg vet det går an og at jeg kan komme dit med riktig støtte og hjelp på veien.

image

Armene mine kan jeg derimot skryte på meg at har vært fri for skadelige gjenstander lenge, og jeg tror desverre dette er så bra som det blir uten å måtte tatovere over.

Hvis jeg skulle ønske noe for dagen, så må det være mer åpenhet om psykisk helse generelt. Da tror jeg langt flere hadde fått hjelp tidligere og blitt friske raskere og mange selvmord kunne vært unngått. Ja, og at de som styrer dette landet får med seg dette. Når 2 av 3 før eller siden sliter psykisk er sjansen LITEN for at du IKKE kjenner noen som sliter eller har slitt. Men du vet det kanskje ikke fordi det fortsatt er så tabubelagt.

image

Kanskje er folket snart modent for reality liknende programmer som kampen for livet om psykisk sykdom!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 1. mars 2015, in Helse, Meninger, Tiller DPS. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: