Tiller igjen, og snart rosa blogg?

Mens jeg var hos frk. Fastlege igår så hadde tydeligvis sjefene her og på Tiller møte og wow, hold på hatten. De gir meg tilbud om 4 uker innleggelse fra 23. Februar. Så mye har jeg aldri fått fra Tiller før, så sånn sett burde jeg jo være super happy. Men det er noen skjer i sjøen her dessverre.

Jeg får begynne på jobb tidligst etter påske, HVIS jeg har vært stabil osv fram til da. Dvs den 7. April iflg min kalender og det er dessverre under 4 uker. Det andre er at jeg sansynligvis må hjem fra Østmarka fram til jeg skal på Tiller. Nei det er ikke mange dagene, men når en dag virker som en evighet så er det faktisk fryktelig lenge.

Jeg har drevet og bedt diverse leger jeg har snakka med om å søke opp videoen med «the black dog». Der depresjonen fortoner seg som en stor svart hund, men som man kan lære å leve sammen med. Jeg har en sånn hund, det er ingen hemmelighet. Men akkurat nå er den bikkja så jævlig mye større og sterkere enn meg.

IMG_1337

Hvis dere vil se hele videoen er den her.

IMG_1294

I ettermiddag har jeg vært ute på shopping med mamma, men jeg er ikke helt der at jeg driver å poserer foran personalet for å få de til å ta bilder så kanskje Synnøve tar noen snapps om hun tar turen på fredag. Da skal dere få se rosa blogg. Hahaha.

IMG_1335

IMG_1336

Sånn bare for å gi en sneak-peak… og så vil jeg minne om spørsmålsrunden som jeg ennå ikke har svart på. Noe må det da være folk lurer på?

Ja, jeg var forresten ute å gikk på ladestien med en av personalet tidligere idag. Og da så vi gåsunger… I FEBRUAR. Verden er rar… Bildene ligger på kameraet og jeg har ikke noen PC her, så bildene får komme i et eget innlegg ;)

IMG_1157

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. februar 2015, in Østmarka, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Du har blogg, da er det cupcakes! Gode? ☺ dersom formen er bra kan jeg kanskje ha med et eller annet. ikke ha for store forhåpninger.. synd jeg er borte dagene før innleggelsen forresten 😯 dårlig timing. Kunne kanskje hjulpet bittelitt på, hvem vet.

  2. Masse lykke til med innleggelse, håper det kan være til god hjelp :) <3 Shopping er alltid gøy hihi :)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: