I don’t trust words….

I trust actions!!!

IMG_1160

Samtalen jeg hadde med sjefen sjøl på Østmarka her i forrige uke gav meg et lite snev av håp, og særlig når jeg var hos frk. Fastlege idag og hun bekreftet at det skulle være et møte med Tiller snart. Snart i psykiatrien kan jo være alt fra om 5 minutter til et par uker, men det var i neste uke en gang tror jeg.

IMG_1320

Jeg har jo mine mål, men i det siste så har ikke akkurat Østmarka eller Tiller løftet hverken fingre eller tær for at jeg skal nå det ene store målet som jeg føler er alfa/omega for meg. Nemlig jobb.

IMG_1331

Nå er det jo visse ting som må på plass for å komme dit, men det håper jeg så inderlig at de høye herrer får en klarhet i. Jeg vet jeg tidligere har sagt at jeg aldri skal ha noe med post 6 å gjøre igjen etter at jeg leste journalen min derfra, men om det er et opphold der som må til for at jeg skal nå målet mitt så er jeg villig til det også. (Tror jeg) men jeg satser på at Tiller kan være så greie å samarbeide denne gangen. På kort sikt så sparer de kanskje penger på å bare sende meg hjem gang på gang, men i det lange løp så må de jo kunne se at det gagner alle at jeg kommer meg i jobb igjen, og i beste fall får fullført utdanningen min som barne og ungdomsarbeider.

IMG_1319

IMG_1317

Jeg vil være i jobb. Ikke her på Østmarka og bare føle jeg kjemper mot noe og noen som er mye sterkere enn meg.

IMG_0256

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. februar 2015, in Østmarka, Helse, Meninger, Skole, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Åse Gullfrid Steen

    Flott skrevet og tøft at du er åpen om psykisk hele og hvordan psykiatrien fungerer ( Ikke fungerer)

    Synes du er tøff æ – Som virkelig vil ut av dette marerittet. Å at du t.o.m er kommet ut i jobb er fantastisk! Du er produktiv og da en del av samfunnet. I stedet for å føle at man er til en byrde for alle andre konstant.

    Lykke til videre på livets sti» – man vil alltid møte hindringer da stier kan være svært kronglete. Jeg har troa på at du finner den rette stien å gå på! Gode tanka fra Åse.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: