Behind every good kid….

… There is a GREAT mom.

Sitat: ukjent.

IMG_1310

Egentlig skulle jeg funnet et fint/morsomt bilde i et album hjemme. Men i mangel av det, og siden mamma hater å bli tatt bilder av så får jeg ta til takke med det jeg har til rådighet på Østmarka. Mannen på bildet er ikke pappaen min, men min kjære onkel Gisle. Det finnes dessverre ingen onkeldager, så har får hylles litt idag han også. Og den litt eldre dama er som dere kanskje vet mormor.

IMG_1312

Jeg fant faktisk et bilde av mamma. Fra vi var i London i 2011. Det som var 50-års dagen hennes.

Gratulerer med dagen mamma!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 8. februar 2015, in Familie, Foto/bilder. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: