Maritas oreokuler

IMG_1291

Disse er veldig gode, dog noe mektige og nesten like gode uten sjokoladen uten på.

Du trenger:
2 pakker Oreokjeks
1 pakke Philadelphia
1 plate sjokolade etter eget ønske. Personlig liker jeg mørk.

Knus kjeksen og bland den godt med Philadelphia osten og lag passe store kuler som du setter i fryseren i ca 30 minutter.

Smelt sjokolade og rull kulene i den, gi det nok en runde i fryseren eller kjøleskapet. Alt etter hvor travelt du har det, og voila, du har en skikkelig godbit til kaffen!

Enjoy!!

IMG_0716

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 30. januar 2015, in Oppskrifter. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Ååå, det så godt ut da!!! <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: