Home sweet home!?

IMG_1277-1

Kom hjem fra Østmarka på mandag til en utrolig trist nyhet. En av personalet som jobba her døde i helga av hjerneslag, så i går var det minnestund for henne i Klæbuveien. Jeg har alltid syns det å samles for å spise rundstykker og kake når noen dør er en litt sær greie.

Hadde min første time med den nye behandleren min på Tiller igår og det var jo bra! Han virker veldig okai og syns det var viktig å få igang et samarbeid med Østmarka og Tiller døgn. For sånn som det har vært går i allefall ikke å fortsette. Han presiserte også flere ganger at det var IKKE min feil at ting var blitt som det er, slik enkelte ondsinnede tunger skal ha det til. Men heller manglende samarbeid på behandler fronten. Ja og at jeg har i praksis vært uten behandler siden påske.

2015/01/img_0633.jpg

Idag har jeg vært hos Nevrolog og jeg har mest sansynlig ikke epilepsi. De finner i allefall ikke noe på EEG. Men hun kunne ikke utelukke at jeg hadde fått en nerveskade etter det som skjedde i sommer. I motsetning til hva jeg har blitt fortalt så sto det i journalen at jeg hadde fått kramper og rykninger umiddelbart etter selvmordsforsøket.

Så var det rett til frk. Fastlege etterpå og da hadde nevrologen allerede ringt henne for å fortelle hva hun hadde kommet fram til siden jeg skulle rett dit. Det var så utrolig godt å se henne, det ene mennesket jeg stoler 100% på at ikke roter til ting eller gjør ting ennå værre.
Tok blodprøver etter timen, og de sleit sånn med å stikke at jeg fikk premie. Haha jeg vet jeg er vanskelig å stikke på og har blitt stukket mye før men jeg har aldri fått en glitterfrosk for det før.

2015/01/img_1278.png

Nå kommer snart min kjære søster for litt tedrikking, skravling og strikking. Og fredag kommer Marita helt fra Hamar :) så da er forhåpentligvis denne uka snart over.

IMG_1142

Minner forresten om spørsmålsrunden…

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 28. januar 2015, in Østmarka, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Heldige deg som fikk en leke, det har jeg ikke fått på mange år. Men jeg stjal en naseklype en gang for ikke så lenge siden. Syns jeg fortjente den siden de var så dårlige til å stikke meg da de skulle ta blodprøve i håndleddet mitt. Ikke at de fikk det til id et hele tatt da.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: