Innleggelsen i London del 1

Jeg skrev et langt innlegg om det og så kortsluttet WordPress. Så jeg prøver igjen og tar det i 2 omganger.

image

Det er jo ingen hemmelighet lenger at jeg ble innlagt når vi var i London. Omstendighetene rundt har det derimot versert litt forskjellige varianter om så jeg føler for å fortelle hva som EGENTLIG skjedde.

At kroppen min har fusket litt i løpet av høsten er vel og velkjent, men jeg følte meg i fin form når vi dro og vi var innstilt på å ta det med ro og ta pauser så jeg ikke skulle slite meg ut. Dagen vi ankom London dro vi ut for å sjekke nærområdet og starte shoppingen. Men etter at jeg fikk en telefon fra politiet om at en «venninne» har levert en falsk anmeldelse på meg får jeg en kroppslig reaksjon og vi blir nødt til å komme oss tilbake til hotellet. Heldigvis får mine gode venner meg til å ikke tenke så mye på det og vi slapper av med ansiktsmasker og litt snacks på hotellet.

image

Vi tar og en tidlig kveld siden vi hadde vært oppe siden halv 4 på morgenen. Og tenker det er bra å være uthvilt til dagen etter.

Det første vi gjør dagen etter er å lete opp Tardisen ved Earl’s court.

image

For så å dra til Covent Garden for å sjekke ut mummi butikken og å få oss en god lunsj på «food for thought» en vegetarcafe som jeg virkelig kan anbefale.

image

Utenfor Covent Garden var Lego nissen med reinsdyrene sine. Og jeg fant meg en Olaf.

image

Benedicte derimot var mer innstilt på å spise Olaf.

image

Om Olaf smakte godt får dere spørre Benedicte om. Vi tok så veien videre til Piccadilly hvor vi møtte på mr. (Papp) Bean.

image

Og da begynte beina mine å krangle. Så vi kom oss tilbake til hotellet for å slappe av og lette opp en liten indisk restaurant i nærheten. De serverte ikke alkohol,  men servitøren sa at vi sto jo selvfølgelig fritt til å ha tatt med oss selv.

image

Dag 3 var fortsatt beina kranglete, så vi tok en taxi til et kjøpesenter der det var mulighet for å låne rullestol om det ble krise, og det måtte vi etterhvert gjøre. Tanken var at om jeg lot beina få fred den dagen så var jeg fit for fight dagen etter.

image

Benedicte fikk en akutt trang til å kvele Elsa mens mannen med mikke mus ører som jobba der heia på Benedicte. Tro om han var en smule lei av Frozen ?

Når vi skulle dra derfra og dro for å parkere rullestolen og finne en taxi så gikk jeg rett i bakken i løpet av de 2-3 metrene til taxien. Så Benedicte ba sjåføren kjøre til nærmeste akutt mottak. Og i London som i Norge tar sånt tid om man ikke er døende.

image

Heldigvis hadde jeg 2 gode venner, og hvor mange vet egentlig hva en dill dill eller kjøttfugl er?

Enden på visa ble at jeg ble lagt inn til observasjon over natta. Og det var da alt gikk galt. Når jeg ble alene med stemmene som fortalte meg at jeg virkelig hadde ødelagt ferien til de 2 andre og hvor udugelig og ubrukelig jeg er. Da var veien alt for kort til å ta medisinene jeg hadde med meg.

image

Jeg våkna opp på medisinsk overvåkning og skjønte fint lite av hva som egentlig hadde skjedd. Anne-Helene og Benedicte var innom meg ofte og jeg kan ikke få sagt mange nok ganger hvor takknemlig jeg er for å ha så gode venner som dem.

image

De kom med tidenes værste pizza, men som også gav tidenes latter krampe. Merk fraværet av ost!

Jeg ble etter hvert vurderert til at jeg måtte innlegges på psykiatrisk avdeling og det kommer i et eget innlegg.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. januar 2015, in Diverse, Foto/bilder, Helse, Reiser and tagged , . Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

  1. Tine.

    Det var ingen falsk anmeldelse,da jeg fikk vite ETTER å ha anmeldt,at du og din venninne sa at det var en «fyllespøk».Uansett var det overhodet ikke moro å få den mms’en,for jeg ble livredd.Dette skjedde på en lørdag,og jeg ringte politiet med det samme.De rådet meg til å anmelde det første virkedag etter helgen,altså mandag.Og det gjorde jeg.Opplyste at du skulle reise til London dagen etter,og det at politiet ringte deg først etter du kom til London hadde ikke jeg kontroll over.Uansett var det dumt for din del at de ikke ringte deg med det samme jeg hadde anmeldt,eller etter du kom hjem.Men som sagt,at politiet ringte deg når de gjorde,var ikke noe jeg kunne kontrollere.

  2. Hvorfor publiserer du ikke kommentaren jeg skrev?Fordi du vet at det er sannheten.Politiet kan bekrefte når jeg anmeldte saken,og også bekrefte når de ringte deg.Hvis du vil ha det skriftlig,gi beskjed.

  3. Takk for en fin blogg! Jeg liker deg nå på facebook. Dette innlegget var godt skrevet. Jeg ser fram til å håpe du får det bedre etterhvert. Og du, det var ikke din skyld.

  4. Sender deg en god klem <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: