Spørsmålsrunde?

image

Usikker på om det er noen interesse for det? Men hey, la oss kjøre en spørsmålsrunde!

Ingen spørsmål er for dumme. Så kjør på om det er noe du ønsker å vite mer om.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 18. januar 2015, in Diverse, Skriverier. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

 1. – Når skjønte du at du var psykisk syk?
  – Hvor lenge har du vært i psykiatrien?
  – Hva er favoritt fargen din?
  – Favoritt sted (et sted du liker å være, et sted du har besøkt)?
  – Har du noen hobbyer? Hvilke?

  kanskje jeg kommer på fler etterhvert! :)

 2. Hva er grunnen til at du ser så tilfreds og fornøyd ut når du legger ut bilder av deg selv fra sykehuset? Det er de bildene du ser mest glad ut på.. For de fleste er en innleggelse noe som er sårt og vanskelig og ikke noe en ønsker å dele med hele verden. Du virker helt motsatt. Hvilke diagnoser har du og hvor syk er du egentlig nå?

  • Etter en gjennomgang av bloggen er det velmet bilde fra sykehuset som du kan velge å tolke som at jeg er «fornøyd», og ja jeg var fornøyd for jeg hadde ikke sinnsyke smerter akkurat da.

   Men du har kanskje ikke vært borti det at man bruker masker for å beskytte seg mot det som er vondt og vanskelig? Jeg husker nå hvorfor jeg blokka deg på Facebook… Fordi du alltid kritiserte meg fordi man reagerer forskjellig på forskjellige situasjoner. Kommentaren du skrev om meg på bloggen til Frida er og helt bak mål.

   Hvor syk jeg er nå er en ting mellom meg og behandlerne mine, men jeg er innlagt på akuttpost for øyeblikket for å få hjelp siden jeg har blitt utsatt for ganske mye dritt i det siste.

   Og ang diagnoser så har jeg en alvorlig spiseforstyrrelse, bipolar lidelse, PTSD og en dissosiativ lidelse. Men det visste du vel fra før?

 3. hvor gammel var du da du begynte å høre stemmer?
  hva sier stemmene til deg?
  hva vil det si å dissosiere?
  hva skjer under en disossiering? hva gjør du osv?
  hvorfor var du innlagt i London?
  Hvilken type spiseforstyrrelse har du?
  hvor gammel er du? føler du noenganger at tida går for fort?
  Du skriver mye om venner og ikke venner. Hva er bakgrunnen til det?

  her var det kanskje mange personlige spørsmål. håper du klarer å svare på noen av dem.
  cira.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: