Ikke helt A4

image

Nå er jeg tilbake på Østmarka. På A3. Ble lovt A4 før jeg dro men det løftet var ikke verdt papiret det ikke var skrevet på. Men legen idag var allright og sa de skulle se hva de fikk gjort på mandag og han skjønte jeg trengte en tillitsperson å snakke med nå, men tanke på alt som har skjedd.

Personalet her er i allefall sjokkerte når jeg forteller om alt som har skjedd den siste mnd, eller dvs noen av tingene var de vel strengt tatt ikke overrasket over.

Så nå gjelder det å de opp og fram. Målet mitt er fortsatt å komme tilbake til jobb. Men jeg føler jeg trenger litt tid på meg, ikke 4 dager på akuttpost og 3 dager på Tiller osv fram og tilbake, men litt tid på å kunne senke skuldrene og jobbe med det som er vanskelig.

image

Nå er det tid for  å tilbringe tid med de menneskene som gjør meg godt og kan hjelpe meg mot det målet. Det kommer til og bli Vanskelig og jeg har ingen illusjoner om at det kommer til å bli problemfritt. Såpass har jeg lært den siste mnden.

Men jeg har bok, strikking og ok folk rundt meg akkurat nå så for øyeblikket er jeg trygg.

image

Og en stor geip til alle dere som prøver å gjøre ting surt.

Ha en fin lørdag!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 10. januar 2015, in Østmarka, Helse, Reiser, Skriverier, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 10 kommentarar.

 1. HEIA HEIA på deg.
  velkommen tilbake til moderlandet.

 2. Hihi ja Anne-Helene nå kan jeg snarr hive meg på en buss i retning deg

 3. varm klem og gode tanker

 4. Heier på deg!!! Det er bare en vei å gå, fremover! :-*

 5. Heier på deg!!!! Nå kan det bare gå en vei… FREMOVER! ;) :-*

 6. Gla for at du e tilbake ☺ 💓

 7. Heier på deg!
  du er sterk! <3

 8. Glad for at du er tilbake, vennen <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: