Going home, but not for christmas…

image

Når jeg endelig fikk snakke md legene idag så var det jaggu to sykepleiere fra Østmarka der også. Så akkurat nå gjør jeg ikke annet enn å vente. Vente på transport til Gatwick. Heldigvis skulle sykepleier H. kjøpe med en frappe til meg som jeg kunne ha på veien.

image

En ting jeg gleder meg til med å komme hjem er å ha Spillekveld med Synnøve. Og evt andre interesserte. ;-)

Har også et håp om at noen snille mennesker har lyst å dra på pirbadet med meg. Det er så deilig å bare ligge å slappe av i det varme bassenget.

image

Dette er den rareste sjokoladen jeg har smakt. Skal se om jeg finner den på Gatwick, for det er definitivt noe Carina bør prøve.

Anyways, kjedelig å fly fra Gatwick. Det er en kjip flyplass. Men men. Det er vel ikke jeg som bestemmer, så…

image

Når jeg kommer hjem kan jeg i allefall ta fatt på strikkingen! Jeg har seriøse strikke abstinenser. Skal lage denne til Tonje <3 må bare få tak i strikke mønsteret som en viss person har.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 9. januar 2015, in Østmarka, Håndarbeid, Reiser, Skriverier, Venner. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Gleder meg til du kommer hjem😀 god tur!

  2. Ah, god tur hjem!
    Er ikke det nesten den samme sjokoladen som heter Frydefull Jelly Popp av Freia?

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: