Visdom, livsvisdom!

image

Word!!!! Jeg jobber med å komme meg bort fra drama menneskene og jeg tror jeg er i ferd med å reise meg igjen.

Et annet klokt ordtak er at:
«Tap er ikke å falle, men når du nekter å reise deg igjen!»

Store deler av dagen har blitt tilbragt i senga i horisontalen. Jeg blir helt utmattet både fysisk og psykisk av ti g som foregår.

image

Så da er det kjekt når noen er snille å bringer meg en gingerbread latte.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 7. januar 2015, in Helse, Meninger, Venner. Bookmark the permalink. 7 kommentarar.

  1. Stå på Tine😊. Jeg heier fortsatt på deg. Det å gjøre nye ting i livet er krevende, men jeg tror du er sterk nok til å klare det. Stor klem

  2. Innleggene begynner å bli ganske kjedelige,så kan du ikke skrive om noe annet enn ex-venner?

  3. Alt mulig annet.Ting som interesserer deg,opptar deg,framtiden mm.Hva som helst.

  4. Du skal skrive akkurat det du vil, og gjøre det som føles best for deg😊. Og som du selv sier, det er ingen som tvinger noen til å lese. Jeg syntes det er interessant å følge deg, og hvordan det går med deg. Syntes du er flink til å stå på for de valgene du tar. Det er jo det som avgjør fremtiden også, så den utviklinga vil jeg følge😊

    • Takk Nina. Det er jo frivillig å lese her, det er min blogg og om noen ikke ønsker å lese hva som foregår i livet mitt akkurat nå er det ingen som tvinges til det.

      Klem |3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: