Om vennskap og mobbing!

Et dønn ærlig innlegg fra meg denne søndagskvelden.

image

Hva er en ekte venn? Jeg har ikke klart å finne noen eksakt definisjon på det, så jeg vil heller si noe om hva en god venn er for meg.

Det er noen man kan stole på og fortelle ting man ikke kan fortelle til alle som bare er bekjente om. En venn skal også være pålitelig og jeg vil gjerne vite hvor jeg har den person.

image

Når man har blitt mobbet i mange år som jeg har, er det vanskelig å stole på folk, men jeg vil si jeg kanskje er alt for naiv når det gjelder folks intensjoner. Dette har jeg brent meg på mange nok ganger og burde snart ha lært. Mange mennesker er rett og slett ikke gode mennesker. Eller på bunnen er de nok det, men et eller annet sted har noe gått galt. Ennå Værre blir det når en hel gjeng med slike mennesker samles og enes om å «ta» en person. Det er ikke noe annet ord for det enn mobbing.

image

Det er skrevet mye om mobbing og mye har jeg lært igjennom jobb. Mobbere har gjerne store psykiske og sosiale problemer selv, men velger heller å ta det ut på noen andre og noen er bare rett og slett syke ondskapsfulle mennesker som trives med å trykke andre ned.

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste og det bunner i nettopp mobbing. Jeg skal være ærlige med dere å si at mobbingen som har pågått både åpent og i det skjulte har vært nær ved å ta livet av meg flere ganger. Men jeg er Still Going strong takket være de virkelig GODE vennene, familien min som har vært der og hjelpeapparatet som har tvingt meg til å leve gjennom det værste.

Jeg har gjort noen positive endringer i livet mitt, kuttet og blokkert menneskene som mobber og ikke gjør meg bra på alle mulige måter,  så den eneste måten de kan såre meg nå er face to face. Og det tror jeg ingen av de er tøffe nok til.

image

Vennelisten på Facebook skal ryddes ennå mer, og jeg må si nok en gang at det er en stor stor kamel å svelge at frk Eks-lege hadde rett i at dette var mennesker som ikke gjorde noe bra for meg.

image

Jeg er ved et veikryss nå. Jeg kan fortsette den veien jeg har gått i flere år, eller jeg kan gå den andre veien mot framtida!

Framtida innebærer jobb, egen leilighet, mine gode venner, utdanning osv mens fortida?
Hva er det egentlig å gå tilbake til? Masse falske venner, selvdestruktive tanker og handlinger… lista bare fortsetter. Men jeg foretrekker den andre for den kan bygges på!

image

Nå skal jeg stoppe kvelds filosoferingen min og lese litt i stedet.  Dere som går under kategorien bestevenner vet det selv.

Selv om vi kanskje ikke sees eller snakkes hver dag, så vet jeg at jeg kan stole på dere!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 4. januar 2015, in Håndarbeid, Meninger, Skriverier, Venner. Bookmark the permalink. 8 kommentarar.

 1. Godt skrevet Tine. Håper ting går bedre for deg nå fremover. Håper du vet at du kan stole på meg også selv om vi ikke treffes så ofte lenger. Gla i deg masse klemmer

 2. Vet du Tine?Både jeg,Maren,Sandra,Vilde og Marie har fått NOK av at du skriver løgner om oss,for å selv få sympati for de som fortsatt tror på løgnene dine.Fikk en bekreftelse fra Konfliktrådet om at vi har prøvd å få til et møte,noe du ikke ønsket.Du ønsket visstnok at det skulle roe seg,men igjen hauser du opp ting.Ingen av oss har noen gang hatt noe brennende ønske om å mobbe deg eller være slem,og det du skriver om oss får du andre til å tro på.
  Hvorfor ikke fortelle hva alt dette handler om?All dritten du utsatte Maren for,og sa hun var narkoman(noe som ikke stemmer),og det på facebook!At etter Marie ble invitert med på Londontur,for å så bli frosset ut,da dere ikke ville ha henne med alikevel.Du anklaget Vilde for å ha sagt at du måtte slanke deg,noe som ikke stemmer,og du vurderte helt uten grunn å ringe barnevernet ang.henne.Også det uten grunn.Sandra fikk gjennomgå for ifølge deg skal hun ha sagt at «du skader deg sånn random»,noe Sandra aldri har sagt.
  Da jeg prøvde å få deg fra å ringe barnevernet,og sa deg imot,truet du meg med å ta livet ditt,og det var svært lite hyggelig.Det som var en «dårlig fyllespøk» fra deg og en til,var å sende en mms med bilde av din venninne med en kniv på strupen.Jeg og Marie fikk den,og vi ble livredde.Derfor anmeldte jeg.Vi har aldri mobbet deg,og har heller ingen planer om det,men det er veldig fristende å legge ut et bilde av brevet fra Konfliktrådet,om du ikke slutter å omtale oss på den måten du gjør.Tror du virkelig ikke forlk har begynt å skjønne tegninga?
  At det du skriver er bare noe du finner på?
  Så vær så snill å finn deg noe annet å gjøre enn å skrive om oss.Du legger på en utmerket måte opp til at en av oss skal anmelde deg igjen for netthets/digital mobbing.
  INGEN AV OSS HAR MOBBET DEG,OG ØNSKER HELLER IKKE Å GJØRE DET!

  • Advokaten min rådet meg til å ikke møte i konfliktrådet siden hun skjønte tegninga og at det var for at dere samlet kunne ta meg.
   Men i brevet jeg fikk var det tilbud om å møte KUK deg Anita i konfliktrådet, ikke Christine, ikke Sandra, ikke Marie. Men advokaten min skjønte jo etter at jeg viste kontakten med dere hva det lå an til, så jeg ringte konfliktrådet å sa at jeg så ingen hensikt å ha et møte siden jeg ikke ønsker videre kontakt med Anita Stokbakken og da skulle hun kontakte deg og informere deg om det.

   Det handlet ikke om å være feig.

   Og jeg har heller ikke meldt Christine til barnevernet slik dere synes å tro. Det er ganske mange som kunne gjort det. Tiller, Østmarka, Medisinsk avdeling, fastlegen. Mange!

   Og du kan egentlig bare krabbe ned fra den høye hesten din når vi snakker om Christine. For å sitere deg selv i den saken: «du vet du kan stole på meg og alt du sier blir mellom oss!»

   Helt til det gagnet deg bedre å fortelle alt til Christine. Men jeg tar det for gitt at du leverte en kraftig redigert versjon av samtalen til henne for å luke ut det du selv sa henne som ikke var særlig pent.

 3. Kanskje du skal vende blikket innover mot deg selv, Tine. Alt det du driver og sier om oss er ting som du gjør selv.

 4. Jeg syns du er modig som skriver dette. Den beste måten å ta styring i eget liv, er vel ved å finne ut hvor egne grenser går, og det virker som du er i ferd med å gjøre det? Du er tøff! Sender varme tanker, og heier på deg :-)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: