Hvordan få seg venner?

De er hardt å innrømme at fru. Eks-lege hadde rett ang det med venner. Hun kunne kanskje muligens forutsi det fordi hun kjente til alle sammen… Men det er ikke noe å dvele med.

For min del kunne man sendte daleker etter de hele gjengen.

image

Men det var det med å få nye venner da, noen GODE venner. Det funker jo ikke sånn at man bare går ned i byen å henger opp en lapp. Ja jeg har hørt historier om at det funker. Men nei takk. Da har jeg mer tro på felles interesser!

Jeg kunne jo gjerne tenkt meg å ta opp den gamle hobbyen min med hest igjen. Men angst og frykt for å ikke strekke til stopper meg. Fotokunskapene mine kunne jeg også tenkt meg å bedre, men igjen så er det frykten for å ikke strekke til som stopper meg. Det samme med drama.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. desember 2014, in Foto/bilder, Venner. Bookmark the permalink. 9 kommentarar.

  1. 🌟💜 du er mer enn god nok. Hest og foto er blant mine favoritting. Foto er mer med nå. Jeg startet med det i fjor, helt clueless egentlig. Tenkte hvor galt kan det gå, ingen behøver å se, gir det glede så er det bra:) prøve og feile er også litt interessant, og plutselig blir det litt og litt bedre. Og lettere å gjøre «feil». For spiller det egentlig noen rolle, når det gir glede? Sender noen gode tanker og en klem😊

  2. skjønne ka du mene, har d på samme vis sjøl… d ekke lett å komme tilbake til et «normalt» sosialt liv etter mange år på sidelinja, men man må aldri slutte å prøve, selv om det til tider skremme livet av en så må man nu bare hoppe i det en gang, hehe lettere sagt enn gjort i know;)

  3. Du har iallefall meg, selv om vi dessverre ikke sees så ofte. Lykke til med venneleting

  4. Btw- tøft å dele disse tankene. Gode ønsker til deg

  5. Hei. Jeg kjenner ikke deg men av og til lest bloggen din. Kjenner igjen noe av det du skriver. Har selv vært i psykiatrien pga alvorlig sykdom (anoreksi i ti år- med dårlig prognose om å bli frisk) men helt frisk nå. De siste årene av beh. lot jeg være bevisst å ha kontakt/danne vennskap med andre pasienter- selv om de nok var hyggelige mennesker. Jeg fikk hjelp til å finne aktiviteter hvor det var mulig å danne vennskap med andre utenfor psykiatrien, for min del var det skole. Egentlig har det vært alfa omega for tilfriskningsprosessen; man får fullt og helt konsentrert seg om egen bedring, slipper å «føle ansvar» eller bli «trigget» av andre som også strever med sykdom, og får vent blikket utover. Av og til har det føltes kynisk ved nærmest konsekvent avvise vennskap fra eks sengeposter og slikt, men så må man tenke at man først og fremst har ansvar for seg selv i en slik prosess. Har per i dag vært frisk i flere år fra sf, selv om det var flere tøffe grep som måtte til. Poenget var egentlig: Det finnes håp, og tror at det ved noen lidelser ikke alltid er det beste å omgi seg med andre i samme båt. Så stå på og gjør det du må for at DU skal få det bra!:)

    • Takk for gode ord! Det er litt sånn jeg selv har begynt å tenke i det siste. Heller oppsøke de friske miljøene enn de syke. For det blir for mye intriger og konkurranser for min del.

      Masse klemmer til deg for en kommentar som gjorde dagen min mye bedre <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: