Du er litt som dr. Who….

Dette syns jeg var dagens beste utsagn fra overlegen her. Hun mente jeg var litt som dr. Who, kommer opp i mange tilsynelatende uløsbare situasjoner… Men kommer ut av dem på et eller annet finurlig vis. Jeg klager jo ikke å bli sammenlignet med «the doctor».

image

Jeg er på Tiller nå, og prøver å jobbe. Både med mat og trening. Teksten på bildet over er ca det samme som frk. Fastlege sa til meg. Og det er så sant så sant, bare at jeg føler ikke at det gjelder meg. Vi hadde en relativt lang diskusjon ifht til det med vekt og hva som er normalt eller unormalt etter at hun på tlf sa: «pasienten er tynn…» og jeg sa til henne at hun kunne da for pokker ikke sitte å lyve til folk på den måten.

image

I går kveld skulle kontakten min og jeg gå en liten kveldstur, som for min del ble ei krevende treningsøkt i glatt, mørkt og ulendt terreng som er det jeg sliter mest med å gå i. Men vel gjennomført, ikke pokker om jeg skulle snu!

image

Idag gikk jeg tur alene. Har utviklet litt fobi mot å gå alene i tilfelle jeg går i bakken, får kramper, anfall osv. Men det gikk faktisk helt fint, så som en belønning og tidlig julegave til meg selv kjøpte jeg meg Kari Traa pannebåndet jeg har ønska meg hver jul i flere år nå. Belønninger er viktig!

image

Fredager er det salatbar til lunsj på Tiller. Skulle ønske jeg hadde en salatbar tilgjengelig 24/7…

Og ja, jeg har lett hele Tiller området nå føler jeg og HVOR får man tak i dorullnissehoder??? Jeg vet de finnes for vi har de på jobb… trenger dorullnissehoder til julefesten neste helg…

image

Og forresten, til de som evt måtte tro at jeg ikke prøver å bli bedre? Gå litt i dere selv. Veien går ikke alltid rett fram, noen humper og fjell må gjerne forseres også på veien.

image

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 21. november 2014, in Foto/bilder, Håndarbeid, Helse, Jul, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. :-) <3 sender en varm klem

  2. jeg er kjempe stolt av deg Tine!
    vi sees om en uke! da blir det julefest og jeg gleder meg masse masse <3
    Du er BÆst!

  3. Dorullnissehoder har de på Panduro ;)

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: