Everything I do…

i do it for you!!

IMG_1106.JPG

Dette bildet har jeg tatt og redigert selv… Mange av mine kjære jeg har lyst å ramme det inn å gi det til. Regner med dere vet selv hvem dere er!

IMG_1132.JPG

Dette bildet har jeg ikke tatt selv, men jeg føler det er ganske treffende for hvordan enkelte ting er om dagen.

I morra skal jeg på planlagt innleggelse på Tiller, det kan jo bli interessant. Og på fredag treffe han nye behandlern min. Håper virkelig han er allright. Syns jeg har hatt nok uflaks nå! Stakkar frk. Fastlege har jeg jo snakka med opptil flere ganger om dagen hver dag denne uka, så blir vel greit for henne også med litt avlastning tenker jeg. Wish me good luck!

Og hey, 12 dager, 8 timer og 12 minutter til Anne-Helene og jeg tar av fra Værnes!!!!

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 19. november 2014, in Helse, Reiser, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. Kommenter innlegget.

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: