Østersund weekend

image

Nå sitter vi (Synnøve og jeg) og venter på toget, og prosjekt komme oss ned til toget. For vi har kanskje handla litt mye…? Eller mye i forhold til hva vi har plass til i minikoffertene.

Det har vært deilig å komme seg vekk fra Trondheim, og alt drama som utspiller seg der. Selv om det bare er ei natt så føler jeg at jeg har sluppet å tenkt på det.

image

Det å traske rundt på shopping har jo vært en liten generalprøve på London også. Jeg har ikke måttet bruke rullestolen mye. Men det jeg merker er at det nok stemmer det fysioterapeuten sier at jeg har fått en nerveskade. Jeg kan gå helt fint og så hvis noe plutselig kommer i veien og det blir en brå endring, som burde gå raskt å gi beskjed til hjernen så stopper alt opp. Så… Fuck that. Men det kan heldigvis bare bli bedre 👍

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. november 2014, in Helse, Venner. Bookmark the permalink. Éin kommentar.

  1. Var i hvertfall en veldig fin tur☺💖 memo til neste gang,ikke fullt så mye shopping av tunge ting..

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: