En liten time-out

image

Jeg er på Østmarka nå, for en liten time-out rett og slett. Den planlagte innleggelsen på Tiller DPS avlyste de jo, for så å ringe å spørre om jeg ikke kom snart? 

image

Selv om jeg kom hit på tvang, føles det trygt og greit å være her nå. Skal være her til mandag. Først foreslo de utskrivelse på fredag, men det syns jeg er ekstra ille for da er jo frk. Fastlege borte fra jobb.

image

Selv om jeg ikke har hatt overskudd til å gjøre alle øvelsene fra fysioterapeuten,  så har jeg i allefall vært litt ute. Legen foreslo i dag at siden jeg liker å ta bilder så kanskje jeg kunne fått henta kameraet mitt.

image

Vært en tur på butikken nå og kjøpt en cola zero. Ikke fordi jeg hadde et sånn enormt behov for brus, men jeg var spent på om jeg faktisk mestret å gå hele strekningen tur/retur og det gikk stort sett greit. Bare litt sjelvinger innimellom.

image

Skal strikke litt nå, og utrydde verden noen ganger med Plague. Hvis du ikke har prøvd den appen, så prøv den! Men vær advart, den er fryktelig avhengighetsskapende.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 5. november 2014, in Østmarka, Foto/bilder, Helse, Tiller DPS. Bookmark the permalink. 4 kommentarar.

  1. Gode Tine<3 Stå på. Jeg heier på deg. Så bra at du orket å gå ut, og du tar så fine bilder. Godt at du har muligheter til hjelp når ting blir vanskelig.

  2. Så fine bilder. God klem og varme tanker <3

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: