«Alle kan ikke, og noen vil ikke…» -Tussi-

image

Idag har jeg vært i pirbadet med ei god venninne. Det gjorde utrolig godt for kroppen! Hadde trodd jeg kom til å bli helt utmattet, sliten å få kramper resten av dagen, men isteden er det motsatt. Jeg har vært mye bedre i kroppen og den har kjentes helt normal ut. Så jeg tror jeg skal ta flere turer dit! Hvis noen har lyst å Være med så har jeg både honnørbevis og ledsagerbevis så det blir ikke så dyrt.

image

Jeg klarte en hel dag uten bruk av rullestol på mandag. Nå skal det sies at jeg ikke var veldig aktiv den dagen, men det føltes godt likevel. Særlig siden jeg avslutta søndagen med å gå i bakken fordi jeg var for overmodig og kom meg ikke opp og trengte hjelp av de på basen til å komme meg opp igjen.

Når jeg tenker på han dusten ute på Østmarka som mente jeg bare kunne la være å bruke hjelpemidler gjør meg sint bare jeg tenker på det.

image

Jeg var til frk. Fastlege i går, og hun også  var oppgitt over alt ståk og bråk med Tiller. Selv har jeg kommet dit at jeg ikke gidder forholde meg til det omtrent og håper jeg slipper å ha noe mer med de å gjøre. Det bryter meg bare mer ned enn det gjør meg bra.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 22. oktober 2014, in Østmarka, Helse, Tiller DPS, Venner. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Så bra!!
    Skjønner ikke hvorfor Tiller må gjøre seg så vanskelig…

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: