Sebraspørsmål

Jeg spurte en gang en sebra:
Er du sort med hvite striper eller hvit med sorte striper?
Og sebraen så på meg å sa:
Er du sterk med svake sider eller svak med sterke sider?
Er du god med onde påfunn eller ond med gode påfunn?
Er du glad med triste dager eller trist med glade dager?
Er du flink med dumme innfall eller dum med flinke innfall?
Og slik fortsatte og fortsatte og fortsatte den.
Og aldri aldri aldri spør jeg en sebra om striper igjen…

IMG_0979.JPG

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 16. oktober 2014, in Diverse. Bookmark the permalink. 2 kommentarar.

  1. Liker så godt den sebrateksten :-) takk! God klem

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: