Home sweet home

IMG_0982.JPG

Nå er jeg hjemme. Hjemme i min egen leilighet. Denne korte innleggelsen har jeg kjent på utrolig mye frustrasjon, og nesten alt kunne vært unngått om folk klarte å tenke litt og bruke den delen av hjernen som empatien befinner seg i. Sandra beskriver det jeg har opplevd så utrolig godt, man blir ikke mindre syk om man blir behandla dårlig. Det er heller motsatt.

For min del det jo noen fysiske utfordringer også, og det å måtte ta i bruk rullestolen når jeg er sliten og musklene sier stopp er ikke noe jeg ønsker selv, men går det ikke så går det ikke. Og da er rullestolen kjekk å ha i en periode. Alternativet er jo at jeg må gå å legge meg når jeg er utslitt sånn i åttetiden på kvelden. Og da er det nå tross alt bedre å ha hjelpemidler sånn at jeg klarer meg selv. Psykologen på A3 er tydeligvis ikke helt enig inakkurat det, men frk. Fastlege synes nå at jeg skal gjøre som jeg selv vil. Gå så mye jeg klarer å bruke rullestolen når det evt trengs. Det var ikke veldig okai å måtte mer eller mindre bæres på do på lørdag og så kjøres på en dostol gjennom hele avdelinga fordi at de for en hver pris ikke skulle bruke rullestol. Ja og så løftes i seng da, for den dostolen mangla nesten hele ryggen så jeg fikk jo bare ennå mer kramper av å sitte som en krok.

IMG_0981.JPG

Idag har jeg vært på EEG undersøkelse på sykehuset ifht de anfallene jeg har hatt. Hun sykepleiern som var med meg fra Østmarka trodde jeg hadde vært på sånn undersøkelse før, altså i sommer når jeg begynte å få anfall og hun var helt himmelfallen over at det ikke var gjort før og at jeg ikke er undersøkt av nevrolog.

Kvelden skal jeg bruke til å se litt netflix tenker jeg. Og så er jeg jo godt i gang med juleforberedelsene. Ja, jeg er en juleperson. Mamma er ikke fult så opptatt av jul og kunne fint feira jul under en palme. Så i år tar jeg turen til Pappa i Sverige for å feire jul.

IMG_0983.JPG

Skal til frk. Fastlege på fredag og innen da håper jeg at beina mine har blitt mye bedre. Det er ingen som skal si at jeg ikke bruker de nok i allefall, for jeg står på til jeg nesten går i bakken.

Advertisements

About Tine

Hei, Tine heter jeg. Jeg skriver om min hverdag som såkalt psykisk syk. Men jeg vil understreke at jeg er så mye mer en det. Bloggen min handler riktig nok om psykisk helse, men jeg prøver å fokusere på det positive i livet mitt og det jeg jeg får til på tross av mine utfordringer med en bipolar lidelse, spiseforstyrrelse og problemer med dissosiasjon. Lurer du på noe, så spør meg da vel. Jeg biter ikke 😀 Er det noe du lurer på, så gjerne ta kontakt med meg på Mail. tinelohre(@)gmail.com

Posted on 13. oktober 2014, in Østmarka, Familie, Helse, Jul. Bookmark the permalink. 6 kommentarar.

  1. Welcome home, sweetie <3 Kommer på besøk, så slipper du å se på Netflix alene hver kveld ;D

Gi et lite vink ;)

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: